PRODAO IMANJE ĐOKOVIĆIMA I SAD SE PROVODI SA PEVAČICOM: Jugoslav Karić uhvaćen kako ljubi Milicu Todorović
Foto: ATA images, Dragan Kadić

paparaco lov

PRODAO IMANJE ĐOKOVIĆIMA I SAD SE PROVODI SA PEVAČICOM: Jugoslav Karić uhvaćen kako ljubi Milicu Todorović

Stars -

Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić uhvaćeni su zajedno u srpskoj prestonici, a evidentno je da su i te kako bliski.

Milica i Jugoslav su uživali u jednom beogradskom restoranu, a potom su zajedno otišli. On ju je odvezao do stana, a onda je pao i - poljubac, a sve su snimile kamere Paparaco lova.

Milica je, podsetimo, prošle godine raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, dok je Jugoslav nedavno stavio tačku na brak sa dizajnerkom enterijera Elenom Karaman.

Podsetimo, Elena i Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom kupio je najbolji svetski teniser Novak Đoković. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka nameštaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha. Tako je, između ostalog, pokazala kako izgleda “Lithu”, paganski obred starih Kelta, ceremonija kojom se slavi moć sunca, ali i poručila da sve žene treba da sakupljaju svoju menstruaciju.

Elena Karić, Jugoslav Karić
foto: Instagram Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

01:36

MILICA TODOROVIĆ SVE ŠOKIRALA: Da se moja mama i tetka pitaju ti bi bio MOJ MUŽ! Ovakav odgovor NIJE očekivala! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track