OVO JE ĆERKA ACE LUKASA IZ PRVOG BRAKA! Miljana mu je podarila unuku, radi na televiziji, a tata joj je kupio stan na Karaburmi
Foto: Pritnscreen

lepotica

OVO JE ĆERKA ACE LUKASA IZ PRVOG BRAKA! Miljana mu je podarila unuku, radi na televiziji, a tata joj je kupio stan na Karaburmi

Stars -

Pevač Aca Lukas ima četvoro dece, Miljanu, Lazara, Andreja i Viktoriju, a njegova najstarija ćerka je veoma uspešna i ne eksponira se u javnosti.

Miljana, naime, ima 29 godina i radi kao profesionalni šminker na televiziji.

Miljana se krajem maja 2018. godine porodila, kada je i naš folker postao deda jedne devojčice.

- Previše sam grešio u životu. Ali ko nije grešio?! Napustio sam prvu ženu i ostavio dvoje dece, onda sam napustio drugu ženu i ostavio dete. Nisam bio pored te dece, ali danas imam divan odnos sa njima. Smem da kažem da sam sada sa četvrtim detetom nadoknadio sve što sam propustio do sada. Moram da priznam da najviše volim Viktoriju, ona je moja mezimica. Ali to je zato što sam nju dobio sa 43 godine i tek tada sam shvatio šta znači biti otac i osetio srž očinstva - rekao je jednom prilikom Lukas za domaće medije.

Lukas je ćerku kupio stan i to na Karaburbi, kako je sama želela.

"Kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje, oni su divan mlad bračni par, a ja kao otac naravno da ću im pomoći ako imam mogućnosti. Ja ću se truditi da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja?! Podarili su mi unuku Minju, ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Nemam mnogo vremena da budem s njima, ali kad god stignem, ja ih posetim", kazao je jednom prilikom Aca za Kurir.

kurir.rs

BONUS VIDEO

02:45

ACA LUKAS OTPEVAO SPECIJALNO ZA KURIR! Poslušajte kako zvuči njegova najnovija pesma! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track