TREBA ODNOS DA KRUNIŠU BRAKOM! Otac Marije Šerifović podržao vezu sa Džejlom Ramović: Ima sve što moja ćerka želi od PARTNERA!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

ogolio dušu

TREBA ODNOS DA KRUNIŠU BRAKOM! Otac Marije Šerifović podržao vezu sa Džejlom Ramović: Ima sve što moja ćerka želi od PARTNERA!

Stars -

Sve su burnije glasine da između pevačice Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dve čuvaju od očiju javnosti, a sada je Marijin otac Rajko Šerifović progovorio o svemu tome.

Džejla Ramović
foto: Printscreen

Harmonikaš kaže da je imao priliku da upozna Ramovićevu kada je pevala sa Marijom na njenom koncertu.

- Odavno je poznato koji pol moja ćerka voli. Moje dete ima pravo da radi šta hoće. Sa moje strane joj je sve dozvoljeno! Džejla je bila na njenom koncertu u Kragujevcu, prelepa je devojka, oduševila me je manirima, harizmom i dobrotom. Njih dve i treba da budu zajedno, a najvažnije je da se iskreno vole. Ona ima sve što moja ćerka želi od partnera. Raduje me što je moja ćerka srećna, a u tom slučaju pol je najmanje bitan - rekao je Marijin otac, pa dodao:

- Nije bitno da li će da se ženi ili udaje. Ovo sa Džejlom je nešto ozbiljnije, nije avantura i mislim da bi trebalo da odnos krunišu brakom. Ne zanima me ko šta priča, jer su i o meni pričali da sam kockar i pijanica i slično - rekao je Marijin otac.

Marija Šerifović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Srpski Telegraf/M.M.

BONUS VIDEO:

00:59

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE EMOTIVNIM REČIMA OBRATILA SVOM PSU: Srećan ti rođendan cvete najlepši, SINE MOJ! Čestitke samo PRISTIŽU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track