PAPARACO LOV MI SMEŠTA LJUBAVNU AFERU: Aca Lukas besan, otkrio ŠOK DETALJE vezane za DEVOJKU koju povezuju sa NJIM!
Foto: Marina Lopičić, screenshot

haos

PAPARACO LOV MI SMEŠTA LJUBAVNU AFERU: Aca Lukas besan, otkrio ŠOK DETALJE vezane za DEVOJKU koju povezuju sa NJIM!

Stars -

Emotivni život Aleksandra Vuksanovića ponovo je glavna tema u medijima. Ovoga puta ekipa emisije „Paparaco lov“ danima je pratila popularnog folkera, da bi snimili kako iz pevačeve zgrade izlazi javnosti nepoznata devojka koju su doveli u vezu s pevačem.

Vuksanović tvrdi da osoba koja je snimljena kako izlazi iz zgrade u kojoj on živi nije njegova nova devojka

Nju je na ulici čekao taksi, ali kako nije imala masku na licu, vozač nije hteo da je primi. Kratko je porazgovarala s taksistom, nakon čega se vratila po zaštitnu masku.

Nose iste maske

Vozilo ju je čekalo, a kada je ponovo izašla iz zgrade, imala je crnu masku na licu, istu kao što je Aca nosio kad ga je ekipa emisije snimala dok je završavao obaveze po gradu. U prilogu se tvrdilo da je u pitanju nova Lukasova devojka.

Kako bismo proverili da li je Aca ponovo srećan u ljubavi, najpre smo kontaktirali s njim. On tvrdi da snimljenu crnku ne poznaje i da mu emisija koja se emituje na TV Pink smešta aferu.

Misteriozna žena Nju su proglasili Lukasovom devojkom
Misteriozna žena Nju su proglasili Lukasovom devojkomfoto: screenshot

- Ta devojka koju su snimili, a koju ja vidim prvi put u životu, ljubavnica je urednika te emisije „Paparaco lov“. Oni u mojoj zgradi imaju štek. To je sve što imam da kažem i zahtevam da se tako i napiše - direktan je bio Vuksanović, koji u poslednje vreme svoj ljubavni život krije kao zmija noge.

I njegov producent Saša Mirković potvrdio je da je Aca emotivno ispunjen, ali tvrdi da njegova devojka živi u inostranstvu i da trenutno nije u Beogradu.

Živi u inostranstvu

- Lukas je srećno zaljubljen! Redovno sa svojom devojkom sluša pesme s njegovog albuma i ona ga inspiriše da stvara pesme za novi projekat koji spremamo za septembar. Ekskluzivno mogu da vam otkrijem da Acina devojka ne živi u Srbiji, ali je do bola zaljubljena u njega. Međutim, devojka koju su snimili kako izlazi iz njegove zgrade mi ne liči na Acinu izabranicu. Moram da dodam da se u emisiji spominje i Lukasova ćerka, ali devojka koju su snimili nije Miljana, nego je Aca išao da primi vakcinu s kućnom pomoćnicom Irenom i njenim suprugom - objasnio je Mirković za Kurir.

Kontaktirali smo i s vlasnikom produkcije „Top manifest“ Darkom Popovićem, koji stoji iza „Paparaco lova“.

- Sve je tako kako je Lukas rekao, ja potvrđujem - poručio je glavni urednik emisije.

ANĐELKA HISTERISALA ZBOG PITANJA O DEČKU

Pokondirena tikva

Anđelka Prpić
foto: Stefan Stojanović MONDO

Anđelka Prpić napravila je skandal na konferenciji za medije zbog pitanja o novom dečku. Glumica, koja kao da ne zna da se bavi javnim poslom, uvredila se što medije zanima i njen privatni život, naročito nakon razvoda. Kurir je nedavno pisao da je ona u vezi s ugostiteljem Srđanom Stojanovićem, a sada su kamere „Paparaco lova“ uhvatile izvesnog muškarca ispred Prpićkine zgrade za kojeg je u emisiji rečeno da je njen novi partner. Novinari su, radeći svoj posao, iskoristili promovisanje serije „Radio Mileva“ kako bi osim poslovnih tema razgovarali s glumicom i o novom dečku, ali je nju to iznerviralo.

- Ovo stvarno nije u redu, jako ste bezobrazni - izjavila je glumica i ljutito napustila konferenciju.

M. K.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić Foto: Marina Lopičić, screenshot

BONUS VIDEO:

02:00

BILO JE ILI BROMAZEPAMI ILI KLIPOVI: Glumac spaja RIJALITI i stvarnost! Obožavaju ga i mladi i stari (KUROR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track