BUBAMARA SE UDAJE ZA 24 GODINE MLAĐEG?! Već žive zajedno u Novom Sadu, a Toni (20) želi da mu Dara (44) rodi dete!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

staju na ludi kamen?

BUBAMARA SE UDAJE ZA 24 GODINE MLAĐEG?! Već žive zajedno u Novom Sadu, a Toni (20) želi da mu Dara (44) rodi dete!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za 24 godine mlađeg Tonija (20).

Pevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i venčaju se kako mediji prenose, navodno na godišnjicu njihove veze, 7.jula.

Dara Bubamara
foto: Instagram

- Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, rešili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze - priča izvor.

Iako je Dara ponavljala da neće više rađati, ipak se tu navodno isto predomislila:

- Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela da osnuje porodicu sa njim, On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru - kaže sagovornik za domaće medije i dodaje da se pevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:

- Po ceo dan se smeju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno - nastavlja izvor pa dodaje da je pevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok ovog puta Dujaković je platio sva njihova putovanja:

- Obišli su pola sveta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj... Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo.

Dara Bubamara, Toni
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer/M.M.

BONUS VIDEO:

02:23

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IMITIRAO PEVANJE MAJE NIKOLIĆ: I dalje NE VOLI da je čuje, a PROGOVORIO i o odnosu sa Erom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja