MALI OD SKANDALA OPET HARA: Vranješ smuvao blogerku iz Splita!
Foto: Printscreen/Kurir televizija

Opa, bato

MALI OD SKANDALA OPET HARA: Vranješ smuvao blogerku iz Splita!

Stars -

Ognjen Vranješ ponovo je u epicentru dešavanja zbog ljubavnog života. Ovoga puta, mediji u Hrvatskoj fudbalera belgijskog Anderlehta dovode u vezu sa sa blogerkom iz Splita Ivanom Jeločnik.

Do tog zaključka su došli zahvaljujući Instagramu. Njih dvoje jedno drugom poslednjih meseci lajkuju fotografije i ostavljaju komentare na ovoj društvenoj mreži.

Ognjen Vranješ, Sceniranje, Emisija
foto: Kurir

- Opa, opa - napisao je Ognjen i stavio dva stikera u obliku srca. To je kolegama iz hrvarskih medija bio dovoljan znak da se njih dvoje i te kako poznaju. Prema njihovim saznanjima, Ivana je nekoliko dana provela u Belgiji. Kako bismo proverili da li je Vranješ u vezi sa blogerskom iz Splita, kontaktirali smo sportistu. U prvom trenutku je bio iznenađen kada smo mu rekli kojim povodom ga zovemo.

Printskrin
foto: Printscreen

- Trenutno sam preokupiran obavezama oko fudbala. Imam važnu utakmicu i mislim da nema smisla da govorim o svom privatnom životu. Ne vidim koji je problem da se nekome lajkuju fotografije, ali svakako ne bih dublje ulazio u priču - poručio je Vranješ. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Ivanom preko Instagrama, ali ona nije odgovarila na našu poruku. Ognjen Vranješ pre dve godine bio je glavna zvezda tabloida zbog veze s jednom srpskom pevačicom o čemu se mesecima pisalo. O ljubavnom životu blogerke se ne zna mnogo, jer ona na svom Instagram profilu uglavnom objavljuje modne fotografije.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

00:24

OPROSTILA MU SVE ESTRADNE AFERE: Vranješ se pomirio sa suprugom Danijelom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track