ČLANOVI ŽIRIJA U ZVEZDAMA GRANDA SU JOJ STALNO GOVORILI DA SMRŠA! Svi su je prozivali, a sad je izgubila 33 KG i izgleda drugačije
Foto: Pritnscreen

transromacija

ČLANOVI ŽIRIJA U ZVEZDAMA GRANDA SU JOJ STALNO GOVORILI DA SMRŠA! Svi su je prozivali, a sad je izgubila 33 KG i izgleda drugačije

Stars -

Pevačica Slađana Đorđević Bucka 2007. godine bila je deo muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a publika je zavolela zbog dobrog glasa. Međutim, mnogi su joj tada zamerali višak kilograma.

Naime, članovi žiriaju su joj često skretali pažnju da treba da poradi na svom fizičkom izgledu, s obzirom na to da je imala višak kilogram, ali niko nije mogao da ospori njen talenat za muziku.

Slađana Đorđević Bucka
foto: Pritnscreen

Posle 12 godina, Bucka je odlučila da smrša i dotera svoju liniju, izgubila je 35 kilograma i danas izgleda bolje nego ikada. Ona je danas potpuno druga osoba, te je mnogi ne bi prepoznali.

Inače, Bucka je pre nekoliko godina izdala i album prvenac, pre pet godina je objavila singl koji nosi naziv "Druže moj", a 2017. još dve numere - "Kazni me" i "Noćas cure vrte ture". Pevačica je najavila i novi singl koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:07

BRENA OBJAVILA SNIMAK SA SINOM I BUDUĆOM SNAJKOM! Pevačica pokazala kako se ZABAVLJA sa Viktorom i Sandrom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track