00:59

KOVID ELITA PONOVO HARA: Milica Pavlović objavila snimke sa proslave rođendana Dragane Mićalović: PUNO GOSTIJU, MUZIKA

korona ŽURKA

KOVID ELITA PONOVO HARA: Milica Pavlović objavila snimke sa PROSLAVE rođendana Dragane Mićalović: PUNO GOSTIJU, MUZIKA UŽIVO VIDEO

Stars -

Pevačica Milica Pavlović redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o najzanimljvijim aktivnostima iz svog života. Njene poslednje objave privukle su veliku pažnju.

Milica Pavlovic
foto: Printskrin/Instagram

Naime, pevačica je objavila snimke sa proslave rođendana glumice Dragane Mićalović. Odavno je poznato da su njih dve dobre prijateljice, a pevačica je uz snimak gde slavljenica duva svećice napisala:

- Da se sve želje ispune - i dodala emotikon belog srca.

Milica Pavlovic
foto: Printskrin/Instagram

Ono što je posebno interesantno jeste da se proslava rođendana glumice održava u beogradskom restoranu, u kom svira uživo muzika, a ni gostiju ne manjka, iako je krizni štab pooštrio mere usled rasta broja novozaraženih od korona virusa.

Stoji da je Milica neke od snimaka objavila u dozvoljenom radnom vremenu, ali poslednje objave govore da su gosti lumpovali u lokalu i posle 20 sati. U tome u prilog idu i snimci sa Instagram naloga glumice Matee Milosavljević koja je podelila trenutke sjajne atmosfere na kojima su se i slavljenica i Pavlovićeva latile mikrofona.

Milica Pavlovic
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:21

PIKNIK I MASAŽA STOPALA: Stanija Dobrojević pokazala kako provodi DAN ŽENA, dečko se BAŠ potrudio da joj ulepša PRAZNIK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track