ŽIVELI SMO U 1.200 KVADRATA, TO NE VALJA, DOVOLJNO JE 200, 300! Biseri Marijane Mateus se i danas PREPRIČAVAJU, a ovo nije JEDINI!
Foto: Damir Dervišagić

HIT

ŽIVELI SMO U 1.200 KVADRATA, TO NE VALJA, DOVOLJNO JE 200, 300! Biseri Marijane Mateus se i danas PREPRIČAVAJU, a ovo nije JEDINI!

Stars -

Dizajnerka Marijana Mateus poznata je kao neko ko je kroz karijeru imao dosta bisera koji se i danas prepričavaju.

Nakon što je rešila da postane dizajnerka, Marijana je otišla i korak dalje, pa je napisala i knjigu o svom životu pre nešto manje od četiri godine.

Da je svojim "književnim delom" skrenula pažnju na sebe, dovoljan je dokaz to što se delovi iz knjige i danas citiraju. Jedna njena izjava "srušila" je Internet:

Cecina slava, Marijana Mateus
foto: Damir Dervišagić

- Živeli smo u 1.200 kvadrata i bili smo raštrkani. Uvek kažem da ne treba živeti u velikim kućama i vilama, nego je lepše živeti u 200-300 kvadrata i osetiti tu toplu atmosferu - napisala je Marijana u knjizi.

Marijana je pored ovog ima i nekolicinu drugih, a evo koji su neki od njih:

"O udaji ne razmišljam na kratak rok i ove godine ne želim da se udam, no već sledeće godine ću se udati, jer znam da me treći put čeka sreća."

"Ja sam sjajna u kuhinji, ja sam svoje dvadesete godine tamo provela, tada sam bila majka, supruga koja je živela između Amerike i Novog Sada."

"Moram priznati da mi nedostaje muškarac koji se zove muž."

"Posle drugog razvoda, poželela sam da brak kao institucija ostane iza mene.“

Marijana Mateus
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:19

ERA OJDANIĆ PRIMIO VAKCINU PROTIV KORONA VIRUSA, PA SE OGLASIO! Pevač iz ordinacije poručio: Dobro moj narode, sačuvajte ZDRAVLJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track