Najnovije vesti

PRIČALO SE DA ZA OCA NIJE HTEO DA ČUJE Vanbračni sin iz Amerike oprostio se od Tozovca potresnom ČITULJOM: Tuga i bol su BESKRAJNI
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Printscreen/Novosti

poslednje zbogom

PRIČALO SE DA ZA OCA NIJE HTEO DA ČUJE Vanbračni sin iz Amerike oprostio se od Tozovca potresnom ČITULJOM: Tuga i bol su BESKRAJNI

Stars
11:53h

Predrag Živković Tozovac sahranjen je krajem prošle nedelje u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde se njegovi vanbračni sinovi nisi pojavili. 

Naime, sin Svetozar, koji živi u Beogradu, na očev grob je došao dan posle sahrane, kako ne bi skretao medijsku pažnju na sebe. Drugi sin Mladen, koji, prema pričanju izvora, nije bio u dobrim odnosima sa ocem, živi u Americi, i dao je  čitulju svom ocu. 

"Otišao si bez poslednjeg zbogom. Zato je bol još veća, tuga za tobom beskrajna. Tvoj sin Mladen s porodicom iz Kalifornije".  

Predrag Živković Tozovac
foto: Printscreen Novosti

 Podsetimo, posle smrti legendarnog pevaća njegovi naslednici su navodno "zakrvili" oko imovine koju je ostavio za sobom. 

Tozovac je navodno napisao testament čim je saznao da se razboleo od korona virusa, pa je kuću na Voždovcu i dva stana u Beogradu, prepisao supruzi Emiliji i njenim naslednicima, s kojima je, za razliku od svojih sinova, bio veoma blizak, što je izazvalo gnev njegovih sinova.

"Toza nikada nije voleo da priča o privatnom životu i deci. Sa sinovima nije bio u dobrim odnosima, imali su neke svađe, posle kojih su se udaljili. Svako je otišao svojim putem, ali se čuo sa sinom Svetozarom, koji je u Beogradu s vremena na vreme. On ga je zvao i kada je čuo da se razboleo. Pričali su i pre nego što je iznenada preminuo, ali to nije uticalo na odluku da njemu ne ostavlja ništa od zaostavštine. Svetozar se nije pojavio na sahrani da ne bi skretao pažnju na sebe, ali je ocu položio cveće na grob kada su se svi razišli", rekao je neimenovani izvor.

"Drugi sin, ovaj što živi u Americi, od njega nema ni traga ni glasa. On za oca nije ni pitao, ali je kontaktirao s bratom da se raspita oko podele imovine iz testamenta koji je Tozovac napisao. Nije mu bilo prijatno kada je čuo da je sve prepisao Mimi i njenim naslednicima, mada je to bilo za očekivanje. Nju je najviše voleo, oni su bili kao jedna duša u dva tela", rekao je izvor. 

Predrag Živković Tozovac
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Bonus video:

Snežana Đurišić o Predragu Živkoviću Tozovcu
00:49

Snežana Đurišić o Predragu Živkoviću Tozovcu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...