VOLI SVOJE, POŠTUJ TUĐE! TOMOVIĆ ISPRED STUDENICE PODIGAO 3 PRSTA: Usledili sramni komentari ispod fotke i njegov BRUTALNI odgovor
Foto: Printscreen/Instagram

DOBIO NEGATIVNE KOMENTARE

VOLI SVOJE, POŠTUJ TUĐE! TOMOVIĆ ISPRED STUDENICE PODIGAO 3 PRSTA: Usledili sramni komentari ispod fotke i njegov BRUTALNI odgovor

Stars -

Vladimir Tomović objavio je fotografiju na društvene mreže koja je izazvala brojne komentare, među kojima je bilo i negativnih.

Rijaliti učesnik koji je nedavno diskvalifikovan posetio je manastir Studenica i pokazao tri spojena prsta, pa objavio fotografiju na Instagram.

"Voli svoje, poštuj tuđe", napisao je Crnogorac u opisu, ali nije očekivao da će uslediti kritike gde ga nazivaju četnikom. Tomović je preko mreža rešio i da odgovori na sraman komentar.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

"Šta reći o ovakvom komentaru? Da li ovo može napisati normalna osoba? Za vas ne znam, ali ja je žalim", brutalno je odgovorio Vladimir Tomović.

Podsetimo, Tomović je zbog nepoštovanja pravila rijalitija nedavno izbačen. Tada se produkcija oglasila i napisala zbog čega:

"Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk gladju, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posledica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovica."

Vladimir Tomovic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track