ODSELILA SE IZ VILE NA DEDINJU U CENTAR BG! Ovako izgleda LUKSUZNA ZGRADA na Dorćolu gde će Anastasija živeti sa Đorđem (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Paparazzolov

paparaco lov

ODSELILA SE IZ VILE NA DEDINJU U CENTAR BG! Ovako izgleda LUKSUZNA ZGRADA na Dorćolu gde će Anastasija živeti sa Đorđem (VIDEO)

Stars -

Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je zajedno sa dečkom Đorđem Kuljićem pazarila stan od 200 kvadrata na Dorćolu.

Ekipa Paparaco lova usnimila je kako ulazi u zgradu gde su pazarili dva stana od kojeg su napravili dupleks od 200 kvadrata.

- Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana - ispričao je izvor za medije. On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/paparaco lov

Bonus video:

00:09

E NEKA SI JE OTERALA TAMO GDE JOJ JE MESTO! Anastasija Ražnatović nije mogla da se suzdrži, objavila snimak koji je NASMEJAO sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track