GODINAMA STE JE GLEDALI NA TV Bila je u braku 12 meseci, razvela se i povukla se iz JAVNOSTI: Danas uživa u LUKSUZU i baš je BRIGA
Foto: Printscreen/Instagram

PRELEPA

GODINAMA STE JE GLEDALI NA TV Bila je u braku 12 meseci, razvela se i povukla se iz JAVNOSTI: Danas uživa u LUKSUZU i baš je BRIGA

Stars -

Lepe voditeljke uvek nam ostanu i u lepom sećanju, a jedna od njih je i voditeljka Katarina Šišmanović koja je godinama bila zaštino lice emisije "Sve za ljubav" baziranoj na istinitim pričama običnih ljudi, ali se poslednjih godina potpuno povukla iz javnog života.

Katarina Šišmanović
foto: Printscreen/Instagram

Iako je nema u medijima, na društvenim mrežama je vrlo prisutna i, kako se da videti, poslednjih godina najviše uživa u luksuznim putovanjima.

Katarina je bila među najlepšim srpskim voditeljkama, a u maju ove godine će proslaviti 38. rođendan. O njenom ljubavnom životu se često pisalo, a dve burne ljubavne priče godinama su privlačile pažnju medija.

Nakon nekoliko godina pauze, 2017. se vratila pred kamere i vodila kviz "Ko je na vrhu" sa Milanom Kalinićem, ali se posle toga ponovo povukla. U međuvremenu je diplomirala na master studijama političke ekologije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

I danas je lepa i zgodna i nije se puno promenila.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Mondo/M.M.

BONUS VIDEO:

00:24

ĆERKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ PUSTILA GLAS, A NADA TOPLČAGIĆ ODMAH PROKOMENTARISALA! Marija je ista mama, a evo kako peva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track