UDALA SE ZA 28 GODINA STARIJEG BOGATAŠA: Vlatka je imala i od PTICE MLEKO, a onda joj je brak postao PAKAO sve zbog ove PEVAČICE
Foto: Printscreen Jutjub

sve zbog ljubomorne scene

UDALA SE ZA 28 GODINA STARIJEG BOGATAŠA: Vlatka je imala i od PTICE MLEKO, a onda joj je brak postao PAKAO sve zbog ove PEVAČICE

Stars -

Vlatka Pokos pevačica i nekadašnja voditeljka poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, živi u Kanadi, a iza sebe ima burnu prošlost koju je obeležila velika ljubav.

Karijeru je započela kao članica grupe "Srebrna krila" kada je zamenila Lidiju Asanović. Zatim je uplovila u solo karijeru, a svi je pamte po pesmama "Metak" i "Ne tražim ništa".

Vlatka je 2001. godine, kada je imala 31. godinu, započela vezu sa tada 58-godišnjim Josipom Radeljakom, venčali su se, a brak je bio vrlo buran. U svojoj knjizi "Život u raju", koju je izdala 2010. godine, opisala je kroz kakve probleme su prolazili.

"Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom", navela je Vlatka.

U knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno - tvrdila je.

Ivana Banfić
foto: Aleksandar Jovanović

"Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina",rekla je jednom prilikom Vlatka.

Nakon žestoke svađe, par je raskinuo, ali kasnije su se ipak pomirili. Godine 2007. su se definitivno razveli. Vlatka trenutno živi u Torontu, iz kojeg sa pratiocima povremeno deli zanimljive momente.

kurir.rs

Bonus video:

00:47

MILENA RADULOVIĆ IGRA SRPKINJU U SVOM PRVOM RUSKOM FILMU! Glumica se na premijeri pojavila sa RODITELJIMA: Sve vreme bili uz NJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track