POZNATO STANJE VOZAČA KOJI JE UPRAVLJAO KAMIONETOM KUĆE OD SRCA: Zoran operisan u kraljevačkoj bolnici, novi detalji NESREĆE
Foto: Tanjug/Marjan Vučetić

saobraćajna nesreća

POZNATO STANJE VOZAČA KOJI JE UPRAVLJAO KAMIONETOM KUĆE OD SRCA: Zoran operisan u kraljevačkoj bolnici, novi detalji NESREĆE

Stars -

Vozač Zoran S. (31) iz Šapca, koji je upravljao kamionetom koji se u petak sudario sa kamionom “skanija” u Lađevcima kod Kraljeva, nalazi se i dalje u teškom, ali za sada stabilnom stanju, rečeno je Kuriru u kraljevačkoj bolnici.

U bolnici nam je rečeno da je vozač kamioneta Zoran S. zadobio frontalni kosi prelom glave i prelom desnog maksilarnog sinusa, kao i frakture rebara.

Ibarska magistrala, Kuća od srca, saobraćajna nesreća, Lađevci
foto: Printscreen/Facebook

On je u petak operisan zbog rupture slezine i nalazi se i dalje na intenzivnoj nezi kraljevačke bolnice.

Jasmina M. (47), organizatorka emisije “Kuća od srca”, koja se takođe nalazila u kamionetu, podlegla je u petak povredama u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu.

Lađevci, Kuća od srca, Jasmina Mihajlović, Saobraćajna Nesreća
foto: Tanjug/Marjan Vučetić

Jasmina je bila živa kada je stigla u bolnicu, ali je imala brojne povrede i prelome po celom telu. Hitno je prebačena na reanimaciju, ali je, uprkos naporima lekara da je spasu, ubrzo preminula.

1 / 6 Foto: Tanjug/Marjan Vučetić

Podsećanja radi, teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila organizatorka emisije “Kuća od srca” dogodila se u petak, oko 11 časova, u selu Lađevci, na deonici puta Kraljevo - Preljina.

Do udesa je došlo kada je kamion “skanija”, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet “fijat” beogradske registracije u kojem su se nalazili članovi ekipe poznatog televizijskog serijala “Kuća od srca”, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Od siline udarca kamionet je odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu seoskog fudbalskog terena.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su vatrogasci i oni su potom sanitetom transportovani u kraljevačku bolnicu.

Kurir.rs/J.S.

Bonus video:

00:10

BAKA PRASE SPAO SA DŽIPA NA FIĆU: Jutjuber se provozao novom MAŠINOM po centru Beograda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja