LUNA PRODAJE AUTOMOBIL UPOLA CENE! Đoganijeva objavila oglas i sve iznenadila: KRIZA POKUCALA I NA NJIHOVA VRATA?! (FOTO)
Foto: ATA Images

neočekivano

LUNA PRODAJE AUTOMOBIL UPOLA CENE! Đoganijeva objavila oglas i sve iznenadila: KRIZA POKUCALA I NA NJIHOVA VRATA?! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", objavila je da proda svoj automobil.

Naime, ona je na Instagramu podelila oglas gde je stavila da prodaje auto marke "BMW" po ceni od 13. 000 evra.

Luna Đogani
foto: Pritnscreen

Inače, Luna je il pre manje od godinu dana ovaj auto platila 25.000 evra. A s obzirom na to da njen verenik Marko Miljković poseduje već jedan automobil mnogi su se zapitali da li je kod njih kriza pokucala na vrata ili su novac odlučili da ulože u novu nekretninu.

- Došla meni moja nova beba! Samu sebe sam iznenadila - napisala je Đoganijeva pre nekoliko meseci kada je pazarila svog ljubimca.

Podsetimo, Luna Đogani, koja bi za oko dva meseca trebalo da se porodi i na svet donese devojčicu, dobila je primamljivu ponudu od producenata "Zadruge" da sa svojim verenikom Markom Miljkovićem i bebom na jesen uđe u belu kuću i bude učesnica nove, pete po redu sezone popularnog rijalitija.

Prema saznanjima Kurira, njima je ponuđen vrtoglavi honorar od čak 200.000 evra, što bi dosad predstavljalo najveću sumu koja bi bila isplaćena nekom od učesnika.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Kurir

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

LUNA ĐOGANI ĐUSKA SA STOMAKOM DO ZUBA! Bivša rijaliti zvezda svaki dan u TOP raspoloženju, a jednu stvar je ZABRANILA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track