SRPSKU PEVAČICU PRATILI SU OPASNI SKANDALI: Udala se za mafijaša, strpala ga u zatvor, a sad izgleda potpuno DRUGAČIJE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

BURAN ŽIVOT

SRPSKU PEVAČICU PRATILI SU OPASNI SKANDALI: Udala se za mafijaša, strpala ga u zatvor, a sad izgleda potpuno DRUGAČIJE! (FOTO)

Stars -

Ivana Buha bila je u braku sa Ljubišom Buhom Čumetom s kojim ima ćerku, a razveli su se 2017. godine dok je svedok-saradnik bio u zatvoru.

Njihov brak je bio put turbulencija, a sem što joj je finansirao karijeru, Ivana Buha je 2015. godine došla u policijsku stanicu Palilula da prijavi supruga Ljubišu Buhu za nasilje u porodici, koje je, prema njenim rečima, trajalo šest godina od kada su se upoznali.

Ivani Buhi se sudi zbog davanja lažnog iskaza povodom tužbe za krađu "ferarija". Čume i Ivana razveli su se posle 10 godina braka i od 2017. godine već dve godine ratuje zbog starateljstva nad maloletnom ćerkom i podelom imovine.

Ljubiša Buha Čume, Ivana Buha
foto: Ana Paunković

"Iako je na nezakonit način od mog klijenta tražila milion evra, ona neće od njega dobiti ništa", rekao je tada Buhin advokat Zdravko Đukanović. Ivana je rekla tada da joj je bivši muž iz zatvora pretio ubistvom. Ona je izjavila da ju je Čume pozvao telefonom i rekao: “Ako budeš svedočila, iseći ću te na komade i skuvati!”, kaže izvor. Kako prenose mediji, Ivana je bila dugo u vezi Brankom Jevtovićem-Jorgom, poznatim kriminalcem, koji je likvidiran.

Ivana Buha, suđenje
foto: Vladimir Šporčić

Međutim, pravi preokret desio se 2019. godine kada je Čume rešio da prijavi bivšu suprugu za lažno svedočenje. Tužilaštvo je prihvatilo prijavu i podiglo optužnicu protiv Tulovićeve. Na ročištu prošle godine u okviru ovog postupka Buha, koji izdržava zatvorsku kaznu u Padinskoj skeli, izjavio je:

- Osuđen sam na četiri godine i osam meseci zatvora zbog njenih laži. Sa mnom je bila samo zbog para, zbog novca mi je i rodila dete, koje joj je odlukom Centra za socijalni rad sada oduzeto i dato meni na staranje. Možete zamisliti o kakvoj je osobi reč. Ona je loš čovek, sve loše što može da se bude.

Ivana Buha, Ivana Tulović
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track