BOLESNO I NASTRANO PONAŠANJE: Baka Prase i njegova devojka promovišu sodomiju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

preterali

BOLESNO I NASTRANO PONAŠANJE: Baka Prase i njegova devojka promovišu sodomiju! (FOTO)

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase šokirao je javnost prepiskom sa svojom devojkom, influenserkom Anjom Blagojević aludirajući da ima odnos sa njegovim psom.

Naime, jutjuber je prokomentarisao fotografiju svoje devojke koja pozira sa kučetom ispred ogledala. Slika je odmah dobila nekoliko hiljada lajkova, a Baka Prase je pokušao da bude duhovit.

Baka Prase
foto: Instagram

- Sa psom me varaš - napisao je Baka Prase. Međutim, odgovor njegove devojke još više je iznenadio. Ona je uporedila polni organ kućnog ljubimca i jutjuberov i šokirala sve.

- Ima veći - odgovorila je Anja Baki Prasetu želeći da ispadne duhovita.

Baka Prase
foto: Instagram

Na Instagramu su odmah krenule osude na njihov račun, na to kako se izražavaju, kao i da treba da paze šta govore jer su uzor deci. I na Tviteru je nastao opšti haos. Korisnici ove društvene mreže tražili su da se kazne jutjuber i influenserka, tražili od svih da prijave njen komentar, kao i da im se zabrani objavljivanje i komentarisanje nekoliko dana.

Drugi tviteraši su ih napali i poručili da treba da im se ugase nalozi jer propagiraju sodomiju, te da su uzor deci što nikako nije dobro jer su nevaspitani, nekulturni i nedolični. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bakom Prasetom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Značenje reči sodomija

U najširem smislu sodomija je izraz za sve seksualne aktivnosti koje su protivne moralnom kodeksu.

U užem smislu izraz sodomija ima dva značenja:

* seksualnu privlačnost, odnos seksualni odnos čoveka i životinje, koji se ranije često koristio, a danas se za njega koristi i izraz zoofilija;

* analni snošaj, bilo između dva muškarca, bilo između muškarca i žene; taj izraz je poslednjih godina ušao u široku upotrebu i zahvaljujući glagolu sodomizirati posuđenom iz engleskog jezika (sodomize) koji opisuje analno silovanje.

J. S. / foto: Instagram

Bonus video:

00:10

BAKA PRASE SPAO SA DŽIPA NA FIĆU: Jutjuber se provozao novom MAŠINOM po centru Beograda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track