HAOS U STANU ĐOGANIJA: Komšije tvrde da se zbog skandala 2 noći čula užasna VIKA I GALAMA! Hteli da zovu policiju
Foto: Kurir

preljubnik

HAOS U STANU ĐOGANIJA: Komšije tvrde da se zbog skandala 2 noći čula užasna VIKA I GALAMA! Hteli da zovu policiju

Stars -

Prašina koja se podigla nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da Đole Đogani vara svoju suprugu Vesnu Đogani i dalje se ne spušta.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: screenshot Pink tv, Nemanja Nikolić

Kako Kurir saznaje, u pitanju je njihova porodična prijateljica, sa kojom su oni čak imali i višegodišnju poslovnu saradnju. Ta žena javnosti nije poznata, ali je komšije u naselju na Novom Beogradu gde Đoganijevi žive odlično poznaju. U to se uverila i ekipa Kurira, koja je juče porazgovarala sa sugrađanima.

Vesna Đogani
foto: Kurir

- Đole i ta žena, koja ne može ni da priđe Vesni i njenoj lepoti, poznaju se preko 20 godina. Koliko sam čula, ona vodi neke Đoletove poslove. Neki čak pričaju i da im je bila menadžerka. Oni su dugogodišnji porodični prijatelji. Viđali smo je da dolazi ovde u zgradu - ispričala je šokirana komšinica za Kurir.

Vesna Đogani
foto: Kurir

I druga komšinica, koja živi na istom spratu gde i Đoganijevi, kaže da je odmah znala o kome se radi.

- Dolazila je kod njih u stan, ona može majka da bude Vesni, koliko je starija od nje. Kada smo ih videli u emisiji kako se ljube, ceo komšiluk je bio šokiran. To je glavna tema u zgradi. Jadna Vesna. Da li je moguće da ju je varao praktično na njene oči? I to sa ženom koju znaju godinama. Hrani pseto da te ujede. Sramota - istakla je besna sustanarka.

Vesna Đogani
foto: Kurir

Novinari Kurira su porazgovarali i sa ženom, koja je zadužena za higijenu u zgradi gde oni žive.

- Petoro komšija mi je od jutros reklo da je noćas bio haos u zgradi, neki su razmišljali da zovu i policiju. Iz njihovog stana se čula vika i dreka, psovanje. To je bilo negde oko 11 uveče, baš kad je taj snimak Đoletove švaleracije bio prikazan i na televiziji - dodala je ona.

Vesna neraspoložena

Vesna Đogani
foto: Kurir

Paparaco Kurira, jutro nakon šokatnih snimaka, uslikao je pevačicu ispred zgrade, u trenutku kada se sa ćerkom vraćala u svoj dom.

Ona je pokušala da sakrije svoj identitet, međutim, u tome nije bila dovoljno uspešna. Njeno otečeno lice, iako je bilo prekriveno velikim crnim naočarima, bilo je podbulo i videlo se da je pevačici ovaj skandal teško pao.

Na našu molbu za komentar, ona je kratko i besno prokomentarisala:

- Nemam komentar - bilo je sve što je Vesna rekla, da bi potom pozvala i obezbeđenje zgrade, kako bi nas udaljili sa lica mesta.

Vesna Đogani
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P./S.Đ.

Bonus video:

01:22

Vesna i Đole Đogani čestitali punoletstvo Kuriru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track