bogata gozba

MUZIKA TREŠTALA DO ZORE ZA ĐURĐEVDAN KOD RODIĆA U TITELU: Prije Ceca i Goca nazdravljale, a tek šta je radio zet ŠIJAN! (VIDEO)

Stars -

U kući Rodića bilo je do zore veselo, pevalo se i jelo na krsnoj slavi Đurđevdan, a tom prilikom u Titelu se okupio veliki broj gostiju.

Pevačica Goca Božinovska je stigla sa svojom najmlađom ćerkom Zoranom, a dočekali su ih buduća snaja Bojana Rodić i sin Mirko Šijan, koji su došli malo pre nje.

- Ceca Ražnatović je na veselje došla u pratnji dečka Bogdana Srejovića, koji se celu noć nije odvajao od nje. Stigli su malo pred ponoć na proslavu, među poslednjima, a bili su odlično raspoloženi - ističe izvor.

Goca Božinovska
foto: Ata Images

- Božinovska i Ceca su se prvi put srele u kući Rodića, a poznato je da ih veže dugogodišnje prijateljstvo. Do jutra su nazdravljale, gozba je bila bogata, dok su svi naručivali od muzičara svoje omiljene pesme - dodaje izvor.

- Mirko Šijan je, kao i uvek, bio najveseliji. On je sve vreme pevao, peo se na stolice, pa je bio glavni za atmosferu. Trudna Bojana mu je često bila u zagrljaju, pa su svi mogli da vide koliko se vole - zaključuje izvor.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

kurir.rs

Bonus video:

00:12

ŠIJAN I TRUDNA BOJANA ZAPLESALI U STRASTVENOM ZAGRLJAJU: Rodićka se topi dok je Mirko ljubi po vratu na 30. rođendanu SVOJE SESTRE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track