NINA RADULOVIĆ BLEDA I ISPIJENA POSLE OPTUŽBI NA RAČUN LEČIĆA Voditeljka ne IZGLEDA, a i ne zvuči dobro! A od njih se ne ODVAJA
Foto: Kurir

Trudi se

NINA RADULOVIĆ BLEDA I ISPIJENA POSLE OPTUŽBI NA RAČUN LEČIĆA Voditeljka ne IZGLEDA, a i ne zvuči dobro! A od njih se ne ODVAJA

Stars -

Voditeljka Nina Radulović nije se oglašavala povodom optužbi na račun njenog bivšeg supruga Branislava Lečića koje je iznela glumica Danijela Štajnfeld.

Iako ju je, nakon Danijelinih tvrdnji da ju je Lečić silovao u maju 2011. godina, i sam Branislav upleo u celu priču rekavši da je Nina bila upućena u namere Štajnfeldove da ode u Ameriku te da ona tamo nije bežala od njega, Radulovićeva je ostala nema. A sada je uslikana u jednom restoranu brze hrane.

Ona je razgovarala s majkom i sa sinom, a po glasu se moglo osetiti da i dalje prolazi kroz veoma težak period, tvrdi izvor.

- Nina nije ni izgledala, ali ni zvučala dobro. Potpuno je ispijena i bukvalno izgleda kao da proživljava agonuiju. Sve vreme je razgovarala sa sinom i stvarno izgleda zabrinuto za njega.

Nakon što su pojeli svoj obrok, Nina, njena majka i sin napustili su restoran.

Podsećanja radi, Nina je sina Lava na neko vreme isključila iz škole kako bi on bio što više zaštićen od svega o čemu se govorilo i pisalo proteklih meseci.

A dok Nina nije komentarisala slučaj Štajnfeld- Lečić, Ninina majka Gorica jeste:

- Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zameram - ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice - otpočela je priču ona.

- Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri - istakla je Gorica, ipak, kako je rekla, ona u ovom slučaju ne želi da bira strane, već će se mudro ograditi.

- Ja se ne stavljam na stranu nikoga, taman posla. Ali, isto tako, ni niko drugi ne može da se stavlja ni na čiju stranu, jer niko nema dovoljno podataka, kao što ih nemam ni ja. Apsolutno se ne stavljam, žena sam, imam ćerku. To je prvi razlog, a i imam ljudski i intelektualni razlog, da shvatam šta je dobro a šta je loše. Ali, u ovom slučaju je apsolutno nepoznato šta se desilo. Sve deluje da se ne zna šta je i da se treba ograđivati.

Branislav Lečić, Nina Radulović
foto: Kurir

kurir.rs/s.telegraf

Bonus video:

01:31

MALO KO ZNA DA JE MILENA RADULOVIĆ NJENA UNUKA! Nada Obrić otkrila NEPOZNATE DETALJE glumičinog odrastanja i ODNOSA sa roditeljima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track