00:08

OGLASILA SE LUNA DJOGANI: Evo sta je rekla o svom vencanju

šta se dešava

OGLASILA SE LUNA ĐOGANI SKROZ ZBUNJENA! Evo šta je rekla o venčanju sa MARKOM: Ustala sam i saznala da sam se UDALA! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković planirali su da se venčaju danas u opštini i crkvi, i to u prisustvu samo kumova bez roditelja i rodbine.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Blogerka i bivša rijaliti zvezda potpuno je poludela kada se za njen tajni plan saznalo, pa je pred novinare svoje zgrade izašla u papučama i pamučnoj haljini.

Iako je odlučila da se za tokom drugog stanja neće oglašavati, ona je izašla kako bi objasnila da joj je danas samo mesečnica veze sa Markom i pokušala da zakumflira saznanja medija.

Naime, već danima ne samo Luna, već i Anabela se hvale kako će blogerka izgovoriti sudbonosno "da", Marku Miljkoviću. Ona je čak izabrala i belu haljinu, koja je šivena po njenoj meri kako bi danas blistala.

Ona je čak i na svom storiju objavila kratki video gde kaže da je ustala pre dvadeset minuta i da je saznala da se udala.

00:08

OGLASILA SE LUNA DJOGANI: Evo sta je rekla o svom vencanju

(Kurir.rs/A.M./Blic)

Bonus video:

01:56

CECA RAŽNATOVIĆ PRIMILA DRUGU DOZU VAKCINE: Na Sajam stigla sva u belom, a jedan detalj je sve oduševio! Evo kako se oseća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track