00:10

LUNA I MARKO NAPRAVILI PREKRŠAJ: Dok je Đoganijeva pričala, svima je za oko zapala jedna stvar ispred ZGRADE! (KURIR TV)

NONŠALANTNO

LUNA I MARKO NAPRAVILI PREKRŠAJ: Dok je Đoganijeva pričala o SVADBI, svima je za oko zapala jedna stvar ispred ZGRADE! (KURIR TV)

Stars -

Marko Miljković i Luna Đogani juče su se venčali, a trudna Luna je danas popričala sa novinarima.

Inače, Luna se pojavila u trenerci, vezane kose i otkrila da će slavlje biti kada dođe beba. Dok je Luna pričala svi su primetili jednu stvar.

Niame, Marko i Luna nepropisno su parkirali svoj automobil. Njihov auto stajao je na trotaru, u blizini zgrade u kojoj žive.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Kurir

Da podsetimo, Luna i Marko juče su tajno izgovorili sudbonosno "da" u Opštini Rakovica. Luna je trenutno u 9. mesecu trudnoće i njih dvoje sa nestrpljenjem očekuju da na svet dođe njihova ćerka Mia.

"Dobro sam. Ništa se ne dešava danas. Juče je bilo opštinsko venčanje. Super je bebica, čekamo svaki dan, ja sam odlično koliko mogu sad u ovom stanju da budem, juče smo to odradili da budemo mirni zbog bebe i zbog prezimena. Malo ste nas poremetili, mi smo nadoknadili kući. Slavlje će biti kada dođe beba. Beba će da prisustvuje. Ja mogu samo da prošetam, ne mogu da slavim i da budem sređena, venčali smo se jer smo morali, sve ostalo će se odraditi kada dođe bebica", rekla je Luna.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

02:03

PRVI DAN KAO NOVOPEČENA MLADA! Luna izašla iz ljubavnog gnezda, otkrila detalje VENČANJA, a evo kada će biti GALA SLAVLJE KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja