PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Ovako izgleda voditeljka u šestom mesecu
Foto: Kurir

buduća mama

PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Ovako izgleda voditeljka u šestom mesecu

Stars -

Bonus video:

00:11

NOVAKA U GLUVO DOBA NOĆI PRESRELI SRPSKI NAVIJAČI: Čekali ga da izađe na ulicu, a onda je nastao PRAVI PRAVCATI ŠOU

Bojana Ristivojević je u šestom mesecu trudnoće i u oktobru će ona i njen emotivni partner postati roditelji devojčice. Voditeljku jutarnjeg programa na TV Prva, otkako je otkrila da je u drugom stanju, mogli smo da gledamo jedino na televiziji, jer se u javnosti nije pojavljivala.

Bojana Ristivojević
foto: Kurir

Međutim, naš paparaco sreo ju je pre nekoliko dana u gradu dok je obavljala svakodnevne obaveze, pa smo iskoristili priliku da je fotografišemo. Tog dana je vodila jutarnji program, nakon čega je imala slobodno popodne koje je provela sa prijateljima u druženju. Primetili smo da je odlično raspoložena i nasmejana, kao i da se trudi da održi vitku liniju jer osim stomaka, koji je jasno uočljiv u šestom mesecu, Bojana može da se pohvali da nije nabacila kilograme.

Bojana Ristivojević
foto: Kurir

Podsetimo, Ristivojevićeva je nedavno u velikom intervjuu za Bazar otkrila da je u drugom stanju, ali nije želela da priča o svom emotivnom partneru s kojim očekuje prinovu.

Bojana Ristivojević
foto: Kurir

- Ne volim da pričam o svojoj intimi. Javnost je upoznala moju sestru, više puta su objavljivane fotografije mojih roditelja, brata, bake... Često ih pominjem, ali kada je o emotivnom partneru reč, to nikada nisam dozvoljavala. Daleko od toga da sam branila, samo sam čuvala svoju ljubav, što i dalje radim. Ovako mi je lepše, spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije - rekla je voditeljka.

- Ni ranije na ovu temu nisam govorila, jer smatram da bi takve stvari trebalo da zadržim za sebe. Ali moja poruka je da samo kroz ljubav i partnerstvo postajemo celina. Kompletni i ispunjeni. Osetila sam to onog trenutka kada sam pronašla muškarca koji je istinski vredan. Vredan pažnje i ljubavi, koji mi nije samo ljubav nego i podrška i glas razuma - izjavila je Bojana.

Bojana Ristivojević
foto: Kurir

Ana Denda / foto: Kurir

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track