07:09

CECA SKOCKANA KAO HOLIVUDSKA DIVA, DOMINIRA U ZELENOM SA PROREZIMA: Osećam se kao da imam 28 godina! Evo ko joj je prvi čestitao!

PROSLAVA ROĐENDANA

CECA SKOCKANA KAO HOLIVUDSKA DIVA, DOMINIRA U ZELENOM SA PROREZIMA: Osećam se kao da imam 28 godina! Evo ko joj je prvi čestitao!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi 48. rođendan, a svi su željno iščekivali da vide u čemu će se pojaviti.

Pevačica uvek vodi računa o stajlingu, pa je tako sada izabrala zelenu haljinu sa prorezima na struku, vezala rep i obula bež salonke koje su sada u trendu.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

"Dobro veče", poručila je sve vreme raspoložena i nasmejana Ceca, pa pozirala fotografima.

Cecin rođendan
foto: Nemanja Nikolić

Ceca se prisetila svog 18. rođendana i velike proslave.

"Kako se ne sećam, bila sam klinka, imala sam mnogo kolega koji su me ispoštovali, ja sam tada imala četvrti album u karijeri, ozbiljne legende došle su mi na rođendan. Tada sam želela karijeru, ali sam odavno shvatila da sitnice čine sreću. Zdravlje, ljubav i sreća, Pred rođendan mi je stigao peh od fanova, presrećna sam, pokloni su bili inovativni. Deca se zaista trude", kaže Ceca Ražnatović.

1 / 12 Foto: Nemanja Nikolić

"Osećam se kao da imam 28 i dalje, ja sam porodična žena, tu je i moja karijera. Skockala sam život, imam dosta zakazanih nastupa tokom leta, nadam se da će situacija biti sve bolja", dodaje Ceca.

"Anastasija mi je prva čestitala. Najdraži gost mi je Željko, on je van konkurencije. Presrećna sam što je cela moja porodica na okupu, kao i ljudi koje volim, zato i pravimo ovakve stvari. Kada je čovek zadovoljan, godine su samo broj, bitno je kako se osećate i kako živite", priznaje pevačica i kaže da ne želi da priča o poklonu od dečka Bogdana Srejovića jer je to njena intima.

Na proslavu Cecinog rođendana stigla je i njena kuma, pevačica Viki Miljković, sa suprugom Tašketom, Aco Pejović, Saša Matić, Žika Jakšić i drugi.

Cecin rođendan
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/J.S.

Bonus video:

02:04

CECA JE UVEK BILA MLADOLIKA, OVO SU NOVE TRIDESETE! Kuma Viki stigla na rođendan, evo šta želi najdražoj KOLEGNICI! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track