NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA GOCE BOŽINOVSKE I ŠIJANA SA PLAŽE! Upoznali su se na moru, a ovako je Zoran GRLIO pevačicu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

USPOMENA

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA GOCE BOŽINOVSKE I ŠIJANA SA PLAŽE! Upoznali su se na moru, a ovako je Zoran GRLIO pevačicu! (FOTO)

Stars -

Život Goce Božinovske pored muzičke karijere, obeležio je i buran brak sa Zoranom Šijanom, koji je ubijen 27. novembra 1999. godine.

Pevačica je 1989. godine upoznala Šijana na jednoj plaži u Herceg Novom, a ljubav između njih rodila se odmah na prvi pogled. Nakon razvoda od njega, Goca nije prestala da ga voli.

Iz braka sa Zoranom, Goca je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu. Mirko je sada objavio fotografiju svojih roditelja iz mladosti.

Naime, on je podelio sliku koju javnost do sada nije imala prilike da vidi, a na kojoj su Goca i Šijan na plaži zagrljeni.

Goca Božinovska
foto: Pritnscreen/Instagram/miresijan

Goca je na sebi imala minijaturni kupaći kostim bez bretela, koji je istako njenu vitku liniju, dok je oko vrata nosila zlatni lanac, dok ju je tadašnji suprug rukama zagrlio.

- Nikada nisam saznala da je bio žestok momak. Bio je sportista, bokser, nije odavao utisak da je žestok momak. Niti on, niti njegovo društvo nisu se ponašali tako. U kuću su nam dolazili Čume, Pleća, Vujke, Limun. Nisam se plašila, to su bile male bebe, fini momci. Dolazi su nam na rođendane. Nikada nisam čula reči surčinski klan - ispričala je Božinovska u "Sceniranju".

Goca Božinovska
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:38

CECA I BAJA MALI KNINDŽA I NAPRAVILA LOM NA ŽELJKOVIM ROĐENDANU! Zapevali MOREM PLOVI, Veljko i Šijan poskakali! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja