FANOVI KUPUJU KUĆU LUNI I BEBI?! Armija ĐOGANIJEVE skupila SKORO 30.000 EVRA: Akcija i dalje traje, spremaju iznenađenje! (FOTO)
Foto: Kurir

LUNATORI U AKCIJI

FANOVI KUPUJU KUĆU LUNI I BEBI?! Armija ĐOGANIJEVE skupila SKORO 30.000 EVRA: Akcija i dalje traje, spremaju iznenađenje! (FOTO)

Stars -

Rijaliti zvezde Luna Đogani i Marko Miljković često dobijaju poklone od svojih mnogobrojnih fanova, a sada se Lunina armija odlučila da im pripremi veliko iznenađenje.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Fanovi su, navodno, otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 evra za njihovu bebu, koja je juče došla na svet.

- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od "Zadruge 1". I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju decu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali biće i više - rekla je jedna gospođa iz Beča, koja je insistirala na anonimnosti, a samo ona je, kako se priča, dala 2.500 evra.

Luna Đogani
foto: Facebook Printscreen

Na fan grupama "Zadruge" i danas se pojavila objava gde pozivaju da se skuplja novac za Lunu. Koliko vidimo, reč je o tome da se skuplja novac za njihovu novu kuću.

- Ko nije do sad uplatio za novu kuću Lunči i Marka, neka se meni javi u inbox za informacije - napisao je jedan od fanova, a u kometarima su se i ostali oglašavali.

Podsetimo, nedavno se pisalo o tome kako novopečeni bračni par želi da se preseli sa Novog Beograda u veći stan, upravo zbog bebe, a spekulisalo se čak i da grade svoju kuću, te verujemo da će im ova pomoć dobro doći ukoliko je prihvate.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M./SrbijaDanas

Bonus video:

00:59

GURALA ME, PSOVALA I VREĐALA! Novinarka Kurira nakon napada Anabele: Rekla je kumu da me drži dok mi je OTIMALA telefon!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track