KO JE KEPEC: Sonja napala Lukasa da je vara sa Anom Sević!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Dragan Kadić

otkrivamo

KO JE KEPEC: Sonja napala Lukasa da je vara sa Anom Sević!

Stars -

Iako se još nije pojavila u prodaji, knjiga Ace Lukasa "Ovo sam ja" izazvala je buru u javnosti.

Pevač se potpuno ogolio, a ispričao je i teške momente iz braka sa Sonjom Vuksanović, svojom trećom ženom.

On je priznao da je s njom imao žestoke sukobe, ali da ju je neizmerno voleo, zbog čega se promenio i prihvatio da postane drugi čovek, ali je istakao da je svemu došao kraj kada ga je optužila za nasilje.

Sonja Vuksanović, Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić

Klošar

Kako je napisao, ona ga je tada optužila da ju je prevario s jednom pevačicom iz postavke "Zvezda Granda", a kako saznajemo od izvor bliskog pevaču, u pitanju je Ana Sević.

- "Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je**š onog kepeca iz 'Zvezda Granda'!" Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. "Taj kepec se bolje ka*a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!" - prepričao je Lukas jednu od svađa.

Ana Sevic
foto: Sonja Spasić

Tragom ovih informacija iz pevaču bliskog izvora - koji je do detalja upućen u ceo slučaj i zna sve dobro čuvane tajne srpske estrade - Kurir otkriva da je Sonja mislila na bivšu ženu Darka Lazića, o čemu se u to vreme uveliko pričalo na estradi. Tada je ta priča došla i do novinara, ali ju je Lukas demantovao, jer su u to vreme i on i Ana bili u brakovima sa sada već bivšim partnerima.

- Pričalo se da su se viđali mesecima, i to u jednom hotelu u strogom centru grada. Lukas nikada nije hteo da javno prizna, a i Ana je poricala da se viđaju - kaže naš izvor.

Rasprave pred decom

Pokušali smo da dobijemo Lukasov komentar, ali je njegov broj telefona ceo dan bio nedostupan. Ana i Sonja nam se nisu javile, niti su odgovorile na naše poruke. Jedini koji nam se javio je Darko Lazić, ali on na ovu temu nije bio rad da priča.

- Auu, čuli ste za to?! Na tu temu baš ništa neću da komentarišem - kratko nam je rekao šokirani Lazić.

Inače, Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

Po motivima ove knjige biće snimljena i serija.

Tajna veza

Kija nova Lukasova devojka?

Ako je suditi prema pisanju pojedinih medija, nova devojka Ace Lukasa je Kija Kockar. Njih dvoje se u toku jučerašnjeg dana nisu oglašavali ovim povodom. Inače, kako pišu mediji, oni su zajedno tri nedelje, ali se kriju jer žele da vide u kom pravcu će ići njihov odnos.

Kristina Kija Kockar
foto: Damir Dervišagić

Veliki nastupi

Turneja

Aca Lukas spreman je da pokori Srbiju po ko zna koji put. On uskoro kreće na turneju, u okviru koje će održati pet koncerata.

- Publika neka se spremi za najluđu žurku na Balkanu i pravi spektakl, ostalo će imati sami priliku da vide - rekao je Lukas.

Na njegovim koncertima kao gošće će se pojaviti Kija Kockar i Ruža Rupić. Oni će se družiti s publikom 2. jula na stadionu u Priboju, sutradan na stadionu u Novom Pazaru, 6. jula na stadionu u Vranju, 9. jula na stadionu u Kragujevcu i 10. jula na trgu na Ubu.

stampano izdanje 17.06.2021.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

SVAKOG ČETVRTKA, SAMO U KURIRU, POKLON DODATAK ZDRAVLJE! TEMA BROJA: RAK BEŠIKE - dobro mućnite glavom!

U dodatku Zdravlje koji dnevne novine Kurir poklanjaju svakog četvrtka čekaju vas ozbiljne zdravstvene teme, uputstva, mogućnosti lečenja, saveti nutricionista, fizioterapeuta, i psihologa, a poseban deo posvetili smo kućnim ljubimcima i preporukama veterinara.

Tema narednog broja Kurirovog dodatka Zdravlje je RAK BEŠIKE - dobro mućnite glavom! Kapriciozma bolest sa velikim malignim potencijalom može da vas košta života, neće ako redovno radite preglede običnim ultrazvukom.

Hipertenzija - zbog čega ženama strada srce?

Alergije - istupite ovoj napasti oštricu!

Fiskultura - najbolje vežbe za koleno.

Otkrivamo zbog čega majčinu dušicu obožava cela planeta.

Ispovest: Umro sam dva puta, ma nije to ništa! Za inat sam živ, kaže Peca Popović.

Plus: 35 ptičijih zapovesti koje treba da poštujete - leteći muzičari darovaće vam nezaboravne godine.

dodatak
foto: Kurir

Bonus video:

00:14

Aca Lukas: Nisam imao devojku otkako sam se razveo!

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/A. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track