Najnovije vesti

GOBELJA SE NIŠTA NE PITA! KAĆA GRUJIĆ SE POSVAĐALA SA OCEM?! Gruja hoće pravu seosku SVADBU na Bjelasici, pevačica ni da čuje!
Foto: Printscreen/Instagram

žestoka svađa

GOBELJA SE NIŠTA NE PITA! KAĆA GRUJIĆ SE POSVAĐALA SA OCEM?! Gruja hoće pravu seosku SVADBU na Bjelasici, pevačica ni da čuje!

Stars

Katarina Grujić navidno se posvađala se sa svojim ocem Grujom zbog venčanja sa Markom Gobeljićem.

- Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli sa njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku, kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom. Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju - kazao je izvor blizak Katarini.

- Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju. Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je sve vreme ćutao, nije želeo da se meša - dodao je izvor.

Kaća želi da sledeće godone organizuje veliku svadbu za čak 500 ljudi, a velika želja joj je da to bude u jednom lokalu na Senjaku.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/informer

Bonus video:

ALE, ALE, ALEO, GOBELJA SE VERIO: Katarina Grujić  dobila PRSTEN, pa pevala na uvce NAVIJAČKE PESME vereniku u transu! VIDEO
00:34

ALE, ALE, ALEO, GOBELJA SE VERIO: Katarina Grujić dobila PRSTEN, pa pevala na uvce NAVIJAČKE PESME vereniku u transu! VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja