MADAM ŽELJKA U ŠVEDSKOJ TRAŽILA AZIL: Pobegla sam iz Crne Gore, jer mi je politički moćnik PRETIO UBISTVOM!
Foto: Marina Lopicic

STRAH

MADAM ŽELJKA U ŠVEDSKOJ TRAŽILA AZIL: Pobegla sam iz Crne Gore, jer mi je politički moćnik PRETIO UBISTVOM!

Stars -

Najpoznatiji ženski makro s prostora bivše Jugoslavije Željka Rolović pobegla je glavom bez obzira iz Crne Gore zbog prernji ubistvom. Najbolja drugarica Soraje Vučelić trenutno se nalazi u Švedskoj gde je zatražila azil, ekskluzivno saznaje Kurir.

Željka Rolović
foto: Printscreen Facebook

Čuvena madam Željka, koja je bila označena i kao glavni organizator prostitucije na jahtama na Crnogorskom primorju, se uplašila za svoj život jer joj je, kako nam je ispričala kada smo je kontaktirali, jedan politički moćnik iz Crne Gore poručio da će angažovati klan da je likvidira, ukoliko se ne bude videla s njim.

Uhapšena, Prostitucija, željka Rolović

- Prolazim kroz pravi pakao. Životno sam ugrožena. Trenutno se nalazim u jednoj evropskoj državi, gde sam podnela zahtev za azil. Visoki funkcioner bivše vlasti mi je posredno uputio pretnje, da će, ako se u što kraćem vremenskom periodu ne vidimo, angažovati ljude iz klana da me likvidiraju. Naime, od smene režima u Crnoj Gori kod pojedinih biznismena i bivših ministara vlada opšta histerija straha od potencijalnih svedoka saradnika - priča uznemireno Željka.

Željka Rolović, Madam Željka
foto: Printskrin Facebook

Prema njenim rečima, taj moćnik koji joj preti je u strahu od dokaza za koje misli da ih ona ima.

- Zaista ne znam ko mi iz bezbednosnih krugova crta metu na čelu, šireći lažne informacije da posedujem opasne dokaze u vidu snimaka nekakvih dogovora o višemilionskim transakcijama od ilegalnih poslova, koji su se navodno dogodili na jednoj ruskoj jahti. Desilo se to da je plasirana lažna priča da sam bila prisutna na večeri u društvu kriminalaca i političara, gde je između ostalog dogovorena pomenuta višemilionska transakcija. Zapravo, iza svega stoji patološko ljubomorni političar, koji bi po cenu svega da me vrati u staro okruženje. Želela bih da demantujem režirane navode i u javnost iznesem istinu - zaključuje ona.

Ko je Madam Željka

Radila s devojkama iz Srbije koje su koštale i po nekoliko hiljada evra

Željku Rolović (44) crnogorska policija je uhapsila u avgustu 2015. u okviru akcije „Lutka". Osumnjičena je da je u nekoliko primorskih gradova organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, na jahtama. Njene „zaposlene" bile su mahom devojke iz Srbije. Pisalo se da su koštale od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra. U zatvoru je provela devet dana, a onda je platila kauciju od 4.000 evra da bi se branila sa slobode. Priznala je krivicu i nagodila se kako ne bi morala više u zatvor. Hapšena je i zbog posedovanja kokaina i marihuane.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Marina Lopičić

Bonus video:

00:10

SORAJA RASKOPČALA TOP I SILIKONI IZLETELI: Golišava starleta ponovo mami jači pol, a ženama nije jasno šta joj je sa GLAVOM! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja