02:11

MARKO STIGAO U PORODILIŠTE PO LUNU I BEBU! Miljković nikad srećniji, ne skida osmeh s lica!

presrećan

MARKO STIGAO U PORODILIŠTE PO LUNU I BEBU! Miljković nikad srećniji, ne skida osmeh s lica! (VIDEO)

Stars -

Marko Miljković stigao je vidno uzbuđen u porodilište po Lunu Đogani i njihovu ćerku Miju.

Marko Miljković
foto: Nikola Anđić

"Kako ču sve ovo da ponesem", rekao je Marko dok je nosio roze cveće i kolekvu za bebu.

Miljković nije imao gde da se parkira, a od uzbuđenja odmah je izleteo iz automobila, dok je okupljenim fotoreporterima bacio ključeve.

Inače, ponosni otac i suprug Marko nije odmah mogao da vidi ćerkicu zbog situacije sa korona virusom.

Marko Miljković
foto: Nikola Anđić

- Moći ću da ih vidim tek za 2-3 dana. Moraju malo da budu u porodilištu, da se Luna vrati u normalu jer ipak je to prvi put da se porađa. Već sam video bebicu preko snimka, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar. Ja sam oduševljen i jedva čekam da je uzmem u naručje - rekao je Marko.

Marko Miljković
foto: Nikola Anđić

Podsetimo, Đoganijeva se porodila 15. juna u bolnici "Narodni front" gde je sve vreme bila u apartmanu. Ona je na svom Instagramu podelila i fotografiju sa ćerkicom, a uz to je napisala sledeće:

- Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15.06.2021. u 14:42 rodila se najveća sreća ovog sveta... Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca... Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te... Dobili smo te iz velike ljubavi! I srećna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda! Volim te živote mali.... Mia. Sreća, spokoj, raj.

Kurir.rs/J.S/I.B.

Bonus video:

00:35

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track