RIJALITI POBEDNICI ODUZIMAJU STAN, HOĆE DA JE IZBACE NA ULICU? Oglasila se uznemirena: Sve smo uložili, gde će im DUŠA? (FOTO)
Foto: Ana Paunković

SKANDAL

RIJALITI POBEDNICI ODUZIMAJU STAN, HOĆE DA JE IZBACE NA ULICU? Oglasila se uznemirena: Sve smo uložili, gde će im DUŠA? (FOTO)

Stars -

Bivša rijaliti pobednica Jelena Golubović je aktivna na društvenim mrežama, te se tako na svom Fejsbuk profilu oglasila i otkrila u kakvoj navodno teškoj situaciji se nalazi.

Naime, ona je istakla da tetka navodno želi da je izbaci iz stana.

Jelena Golubović
foto: Printscreen/Happy

- Najlepše bih molila moju bivšu advokaticu da mi vrati predmete i novac i da se raziđemo kao ljudi! Iza mojih leđa uradila je nedopustivo! Kao i tetka moja koja kaže da me voli, a ovamo želi da me izbaci iz stana... kao da ne zna koliko smo uložile i pružile ti. I kao da ne zna tetka da zbog nje mama sada već 20 godina nema tatinu penziju - napisala je Jelena i dodala:

- Ja kao tetka od mog bratanca i sestričine ne bih uzela. Ali tetka eto pored 3 stana nije ne 24 časa u kontinuitetu, nego nije 24 časa ukupno kada se sve tokom godine sabere brinula o baki, jednu supicu joj nije skuvala, jednom mesečno ni ona ni druga unuka u goste na jedno posle podne je zvali nisu. Sada hoće polovinu? Gde će im duša? A mene mamu i brata i njegovo troje dece (sada su na Filipinima što ne znači da neće doći ovde da studiraju) hoće da izbaci na ulicu? Eee... bako i deko... žao mi je što ni gore nemate mira... - napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Jelena Golubović
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:31

SPREMNI ZA ULOGU RODITELJA! Mirko Šijan i Bojana Rodić čuvaju malog Željka, ponosna tetka podelila TRENUTKE iz Titela i ODUŠEVILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja