Najnovije vesti

NE OSTAVLJAJ ME, DAJ MI DRUGU ŠANSU: Dušan preklinjao TANJU Savić da ostane u Australiji, ona ga blokirala!
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

MOLIO JE

NE OSTAVLJAJ ME, DAJ MI DRUGU ŠANSU: Dušan preklinjao TANJU Savić da ostane u Australiji, ona ga blokirala!

Stars

Tanja Savić juče je konačno stigla u Beograd sa svojim sinovima, a na beogradskom aerodromu su ih dočekali, osim medija, i porodica - sestra Biljana, brat Tomica, kao i njihova deca. Susret dečaka sa porodicom je bio emotivan, a pevačica je rekla da je konačno srećna. Ipak, o mužu nije želela da mnogo govori, osim da nema šanse da mu se vrati.

Tanja Savić, Dušan Jovančević
foto: Damir Dervišagić

Kako saznajemo, Dušan je molio Tanju da ostane sa sinovima u Australiji, obećavao je da će se promeniti, da više neće imati ispade i biti ljubomoran, ali ga je ona ignorisala. Savićeva je donela odluku da Dušanu ne oprosti agoniju kroz koju je prolazila 15 meseci. Ona ne može da zaboravi šta se sve izdešavalo, kako je bez njenog znanja odveo sinove na Gold Kost i čak često branio da komuniciraju s njom.

Tanja Savić
foto: Ata Image

A da Dušan želi da bude s pevačicom, jasno je iz njegove izjave koju je dao za Kurir.

- Volim ih sve troje više nego išta, želim da budemo svi zajedno što pre, kao što bi trebalo - rekao je Jovančević, koji je do samo pre neki dan isticao da je podneo zahtev za razvod braka od Tanje.

Dušan Jovančević, Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić

Inače, posle leta koji je trajao 26 sati, pevačica je konačno stigla u Srbiju, odakle se sa porodicom uputila ka Smederevu. Kada su ugledali dečake, Tanjina sestra Biljana i brat Tomica poleteli su im u zagrljaj. Svi su od sreće plakali, a pevačicini naslednici su bili malo zbunjeni. Njih je rodbina izvela napolje, a Tanja je u razgovoru za medije otkrila detalje susreta sa sinovima posle godinu i po dana.

Tanja Savić
foto: Nikola Anđić

- Agonija je gotova. Bilo je mnogo uzbuđenja, suza, sreće. Deca su emotivno reagovala kada smo se sreli, ali ne mogu da objavim snimak zato što smo bili u sudu. Kada sam ih videla, rekla sam im: "Gde ste do sad? Porasli ste". Oni su samo ponavljali "mama, čekali smo te. Gledali smo kada ćeš da dođeš". Bili su mnogo uzbuđeni - rekla je Tanja koja samo što nije zaplakala od sreće. Pevačica je rekla da idu u njen stan u Smederevu da proslave sa porodicom, kao i da će tamo živeti sa sinovima.

- Slavićemo, biće ručak za porodicu. Sestra će mi pomagati oko njih. Živećemo u Smederevu. Što se tiče starateljstva, to ćemo tek rešiti. Ne smem ništa dalje da govorim, zbog suda. Najbitnije mi je da sam uzela decu - rekla je pevačica. Naša ekipa pitala je Tanju šta misli o njegovoj izjavi, i željom da budu zajedno, na šta je ona poručila:

Tanja Savić
foto: Nikola Anđić

- To je njegovo mišljenje. Ne bih da komentarišem Dušana, ne bih da se pomirim s njim. Još ne znam proceduru za viđanje dece, ali sigurno ne želim da ih odvojim od oca, želim da budu srećni. Nije bitno kakve su okolnosti. Neću im uskratiti kontakt sa ocem - rekla je ona.

Kurir.rs/ A. Panić - J. Stuparušić/ Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

štampano izdanje, 22.6.2021.
foto: Kurir

Bonus video:

TANJA SAVIĆ SA SINOVIMA STIGLA U SMEDEREVO! Porodica spremna za SLAVLJE, pevačica u ZAGRLJAJU MAJKE, a komšije PLAČU OD SREĆE!
02:49

TANJA SAVIĆ SA SINOVIMA STIGLA U SMEDEREVO! Porodica spremna za SLAVLJE, pevačica u ZAGRLJAJU MAJKE, a komšije PLAČU OD SREĆE!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja