NOVA TETOVAŽA POSVEĆENA NJIHOVOJ LJUBAVI: Kristijan Golubović ovaj crtež koji ga podseća na Kristinu nosiće na TELU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNI

NOVA TETOVAŽA POSVEĆENA NJIHOVOJ LJUBAVI: Kristijan Golubović ovaj crtež koji ga podseća na Kristinu nosiće na TELU! (FOTO)

Stars -

Kristijan Golubović i Kristina Spalević nastavili su vezu van rijalitija, a po svemu sudeći uživaju u ljubavi. Ovaj put je Kristijan posvetio svojoj lepšoj polovini novu tetovažu.

Rijaliti par je već uradio zajedničke tetovaže na zglobovima sa imenima, ali je ovaj put u pitanju nešto drugačije.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić

Sada je Kristijan odlučio da posveti još jednu tetovažu svojoj devojci, zbog koje je ostavio suprugu Ivanu, sa kojom ima ćerku Veru.

"Novi 'tattoo' posvećen meni (nama). Zaljubljen", napisao je Kristijan, a još nije poznato da li će i Kristina uraditi na njenom telu sliku patika, koje očigledno imaju neko dublje značenje za njih dvoje.

Podsetimo, tokom rijalitija, Kristina je nazvana ljubavnicom, a nakon finala Kristijan i Kristina se ne odvajaju, te su kupili i psa.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:48

SRPSKI IT STRUČNJACI OPTUŽENI ZA PREVARU OD 70 MILIONA DOLARA NA SLOBODI Nišlija prvi put video sina, emocije pucale na sve strane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track