IMAJU MLINOVE PO CELOJ VOJVODINI! Anastasijin dečko završio školu s prinčevima, godina bila 60.000 €, a posao u Americi baš CVETA
Foto: Nemanja Nikolić

Nisu skorojevići

IMAJU MLINOVE PO CELOJ VOJVODINI! Anastasijin dečko završio školu s prinčevima, godina bila 60.000 €, a posao u Americi baš CVETA

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, i vezi je sa Đorđem Kuljićem. Dok o Cecinoj ćerki znamo gotovo sve, o njemu vrlo malo.

On nikada nije želeo da se javno eksponira, a mlada Ražnatovićeva poštovala je njegovu odluku. Bez obzira na to što svi misle da je lep i zgodan, pitaju se ko je zapravo Cecin još nezakoniti zet, iz kakve je porodice, gde je odrastao i kakvim životom živi...

- Kuljići su iz Novog Sada, skladna su porodica koja već godinama ima svoj privatni biznis - rekao je izvor blizak Kuljićima.

- Sve što imaju stekli su zahvaljujući velikom trudu i radu i porodičnom poslu koji su prenosili s kolena na koleno. Po celoj Vojvodini su posedovali mlinove. Neke su prodali, a neke su zadržali do danas - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da se nisu obogatili preko noći te da nisu skorojevići.

Interesantno da je uprkos tome što ima porodični biznis Đorđe uvek voleo da uči, pa je porodica izdvajala veliki novac za njegovo školovanje u inostranstvu.

- Zanimljivo je da je završio je srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u Njujorku, gde je inače i pokrenuo svoj privatni biznis - otkriva izvor, i dodaje kako je Cecin zet pokrenuo posao kojim se i danas bavi.

Anastasija Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

- Đorđe je vrlo inteligentan momak, nije kao ostala deca bogataša. Oduvek se izdvajao od ostalih i uvek je hteo sam da zarađuje, te da ne zavisi od svojih roditelja. On je dečko koji je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi.

- Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis. Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom - zaključio je dobro obavešteni izvor.

Pre braka zajednički život

Anastasija i Đorđe uživaju u skladnoj vezi koju se trude da sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti, a mediji su ovog proleća objavili da su kupili i stan u kome planiraju zajednički život. U njihovom vlasništvu je nekretnina od 200 kvadrata koja se nalazi na Dorćolu. Pre toga par je živeo u Novom Sadu, gde Đorđe ima velelepnu kuću s bazenom.

Anastasija Ražnatović, Cecin rođendan
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:36

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAPALILA MREŽE U MINI BIKINIJU! Cecina naslednica pokazala ZANOSNO TELO i RASPAMETILA jači pol! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track