NOVA LJUBAV! ŠAULIĆEV SIN MIHAJLO SMUVAO KARIĆEVU BIVŠU ŽENU! Ekskluzivne fotografije: POGLEDAJTE gde je stavio ruku!
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

Otkrivamo

NOVA LJUBAV! ŠAULIĆEV SIN MIHAJLO SMUVAO KARIĆEVU BIVŠU ŽENU! Ekskluzivne fotografije: POGLEDAJTE gde je stavio ruku!

Stars -

Mihajlo Šaulić, naslednik pokojnog Šabana Šaulića, je, prema našim saznanjima, u tajnoj vezi sa bivšom ženom Simona Karića, Tamarom Nikolić.

Njih dvoje su se upoznali u septembru prošle godine na modnoj reviji Saše Milojkovića, gde je manekenka nosila modele poznatog kreatora.

Mihajlo Šaulić i Tamara Nikolić
Mihajlo Šaulić i Tamara Nikolićfoto: Kurir

Tada se Goca Šaulić prvi put pojavila u javnosti nakon smrti supruga, a sa njom je bila i ćerka Ilda. Prema rečima našeg izvora, njih dve su došle zbog kreacija, dok je Mihajlo bio isključivo zbog Tamare, pa su mu majka i sestra zbog velikog broja okupljenih medija poslužile samo kao dobar paravan.

Nakon što se modni događaj završio, Šaulić je ušao u bekstejdž, gde se i upoznao sa Nikolićevom. Ona u tom trenutku nije bila zainteresovana za druženje, pa su se sa prijateljima nakon nekoliko dana sastali u jednom prestoničkom klubu. Tada nije bilo novinara, ali su, ipak, uslikani.

Mihajlo i Tamara u zanosu
Mihajlo i Tamara u zanosufoto: Kurir

U prilog tome svedoče i paparaco fotografije do kojih je došla naša redakcija. Na njima se jasno vidi da su Tamara i Mihajlo prisni. Izvor koji se tom prilikom zadesio na licu mesta, a zamolio je da ne otkrivamo njegovog identitet, do detalja je opisao šta je video.

Tamara Nikolić
foto: Damir Dervišagić

- Videlo se da se zaljubljeni. Sve vreme su sedeli jedno pored drugog, smejali su se, a društvo sa kojim su bili kao da za njih nije postojalo. On je bio džentlmen i pomerio joj je stolicu kada je ustala da ode do toaleta i sve vreme ju je pratio pogledom - priča naš izvor.

Mihajlo Šaulić i Tamara Nikolić
Mihajlo Šaulić i Tamara Nikolićfoto: Kurir

Prema našim saznanjima, Mihajlo i Tamara su tek odnedavno u tajnoj vezi, koju žele da sačuvaju daleko od očiju javnosti. Pre nego što je upoznao Tamaru, Mihajlo je bio u ljubavi sa Aleksandrom Mladenović, ali ta veza je kratko trajala i njih dvoje su odlučili da je za oboje najbolje da ostanu prijatelji. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Tamarom i sa Mihajlom, ali na brojeve telefona poznate našoj redakciji oni nisu odgovarali.

Stars naslovna
foto: Kurir

Ljiljana Stanišić, foto: Kurir,

Bonus video:

00:08

MUŽ NIKOLINE PIŠEK PUKAO PREKO 660.000 DINARA NA GALA PROSLAVU? Vidoje OVAKO slavio rođendan na Dorćolu, orili se BRENINI HITOVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track