ŠTA JE SA MOZGOM?! Žena fudbalera Snežana Borjan isprozivala Marinkovićevu: Srećna sam što nisam bila sa mužem u tvojoj EMISIJI!
Foto: Printscreen/Instagram

POBESNELA

ŠTA JE SA MOZGOM?! Žena fudbalera Snežana Borjan isprozivala Marinkovićevu: Srećna sam što nisam bila sa mužem u tvojoj EMISIJI!

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je razbesnela javnost kada je na svom Instagramu objavila snimak u kom se vide dve punije žene, i u opisu snimka acenat stavila na kilažu javnosti nepoznatih žena.

Tviter se usijao od negativnih komentara na voditeljkin račun, potom im se pridružila i starleta Tamara Đurić, a sada je Sanju žestoko isprozivala i Snežana Borjan.

Snežana Borjan
foto: Printscreen/Instagram

"Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga!", započela je oštro, pa nastavila:

"Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom?!", napisala je Snežana na svom storiju.

Podsetimo, Sanja se ubrzo nakon prvih negativnih komentara na njen račun i oglasila:

"Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim", rekla je Sanja.

Sanja Marinković
foto: Filip Plavčić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

BRUKA! KO JE ONA DA SUDI DRUGIMA?! Sanja Marinković sramnim potezom razbesnela javnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track