RAZVODI SE VODITELJKA SLAGALICE?! Marija Veljković posle 10 godina stavila tačku na brak sa arhitektom?
Foto: Nemanja Nikolić

kraj braka

RAZVODI SE VODITELJKA SLAGALICE?! Marija Veljković posle 10 godina stavila tačku na brak sa arhitektom?

Stars -

Voditeljka Marija Veljković (41) navodno se razvodi nakon decenije braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem.

Šuškanja da njihov odnos više nije idiličan počela su zbog Instagrama, pošto je poslednja zajednička fotografija sa suprugom iz 2019. godine, sa porodičnog letovanja u Grčkoj.

Kako se u krugovima bliskim Mariji priča, ona i Milan jesu pred razvodom, koji uskoro treba sporazumno da se reši, ali zbog dece još dele zajednički krov. Njihovo troje dece još ne znaju ništa o odluci koju su doneli roditelji, koji se trude da ih zaštite od toga koliko god dugo budu mogli.

Doduše, kraj braka je neminovan, najviše zbog činjenice da su se udaljili jedno od drugog, te da im zajedničko viđenje budućnosti više nije isto. Ipak, jedno o drugom i dalje imaju lepo mišljenje, a trenutno su ujedinjeni u ideji da razvod po njihove naslednike prođe što bezbolnije.

Porodično gnezdo ovaj par svio je pre nekoliko godina na Dorćolu, kada su kupili stan u kom će najverovatnije ostati da živi voditeljka sa decom.

Podsetimo, Marija se za arhitektu udala 2011. godine i za 4 godine rodila mu je troje dece - Đurađa, Rosu i Nevu.

Marija nije odgovarala na pozive.

Marija Veljković
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/story

Bonus video:

00:27

DRAMA NA AERODROMU U CIRIHU! BEKVALČEVU PRVIM LETOM VRATILI U SRBIJU! Natašina sestra se gušila u SUZAMA, napravila kobnu grešku , evo kako sad uživaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track