00:29

KAD SE ELITA ČASTI! BORJANKIN ČAS BONTONA ZA SANJU: Ljudi, htela sam da budem smešna i zanimljiva, ispala sam glupa, oprostite mi!

prepucavanje

KAD SE ELITA ČASTI! BORJANKIN ČAS BONTONA ZA SANJU: Ljudi, htela sam da budem smešna i zanimljiva, ispala sam glupa, oprostite mi!

Stars -

Prepucavanje Snežane Borjan i Sanje Marinković ne pestaje otkako je voditeljka objavila video sa komentarom o punačkim ženama koji je razbesneo većinu javnosti.

Ovim povodom je voditeljku pored nekoliko javnih ličnosti iskritikovala i Snežana Borjan koja je najpre istakla da je "srećna što nije gostovala u njenoj emisiji", a sada se ponovo oglasila i obratila svim ženama koje su joj pisale zbog spornog snimka.

"Moram da se oglasim, vidim da mi pišete bukvalno ceo dan povodom slučaja Sanje Marinković i vidim da se žena oglašavala da ona to nije mislila, neke druge storije nisu videli... Ono što mene zabrinjava je da kada uvrediš nekoga osnovna stvar kulture je da se izviniš i da kažeš: 'Ljudi, htela sam da budem smešna i zanimljiva, ispala sam glupa, oprostite mi, oprostite sve žene koje su se našle uvređene ili koje sam lično uvredila'. To govori o jednoj sujeti, gordosti i svemu onome što nije dobro", rekla je Snežana u svom storiju.

Sanja Marinković
foto: Printscreen Instagram

odsetimo, Sanja se ubrzo nakon prvih negativnih komentara na njen račun i oglasila:

"Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim", rekla je Sanja za "Kurir" i dodatno objasnila:

"Neko je uzeo samo jedan stori, a ne tri u nizu u kojem pominjem da je lepota u oku posmatrača i da se divim njihovoj energiji. Pogrešno i površno protumačeno, nažalost".

Snežana Borjan, Sanja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:09

BRUKA! KO JE ONA DA SUDI DRUGIMA?! Sanja Marinković sramnim potezom razbesnela javnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track