00:13

SAMO PAR SATI PRE POŽARA, JK JE OVAKO UŽIVALA NA LUKS DESTINACIJI: Nevarovatan pogled sa terase, nije ni SLUTILA šta će se desiti

drama

SAMO PAR SATI PRE POŽARA, JK JE OVAKO UŽIVALA NA LUKS DESTINACIJI: Snimila pogled sa terase, nije ni SLUTILA šta će se desiti

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša doživela je pravu dramu na odmoru u Turskoj gde je u obližnjoj šumi iza luksuznih hotela izbio strašan požar.

Naime, pevačica je otputovala sa ćerkama Nikom i Atinom i tetkom Danijelom i odsele su u jednom od najskupljih hotela u Turskoj.

Jelena Karlueuša
foto: Printscreen

Pevačica je nekoliko sati pre požara sa pratiocima na Instagramu podelila luksuz kojim je okružena.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Naime, pevačica je snimila pogled sa terase koja se nalazi na poslednjem spratu hotela i tom prilikom pokazala predivnu prirodu, prozirno plavo more i luksuzne bazene. JK nije ni slutila da će se nešto kasnije ovde odigrati prava drama.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Kako je snimila na svoj storiji, gosti obližnjih hotela u tom delu Bodruma hitno su evakuisani zbog bojazni da će požar zahvatiti i hotele.

"Nećete verovati šta se dešava u našem fensu hotelu, sve gori. Upravo su počeli da nas evakuišu. Evo ja sam tu sa decom. Da znate ovo je haos", pričala je Jelena na video snimku.

00:28

Jelena Karleuša

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:06

KAKVO TELO! Jelena KARLEUŠA pozirala u NIKAD MANJEM KUPAĆEM: Snimkom usijala INSTAGRAM, pljušte POHVALE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track