CEO SPRAT ZGRADE, PLAC U ELITNOM NASELJU, DVORAC IZ 18. VEKA: Pogledajte u kakvom LUKSUZU žive srpske zvezde GLAMUR i SJAJ
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Damir Dervišagić, Shutterstock/Franck Boston

pametno uložili

CEO SPRAT ZGRADE, PLAC U ELITNOM NASELJU, DVORAC IZ 18. VEKA: Pogledajte u kakvom LUKSUZU žive srpske zvezde GLAMUR i SJAJ

Stars -

Mnogi poznati pevači preko društvenih mreža, kao sav normalan svet, pokazuju svoje domove u kojem nalaze mir i pune energiju za nastupe.

Pevač Saša Matić može da se pohvali vilom na Košutnjaku u diplomatskom naselju, luksuznim stanom, dvorcem iz 18. veka u crnogorskom Perastu.

Saša Matić
foto: Printscreen Instagram

Đani i njegova supruga vole da se razbacuju novčanicam i veličaju svoje bogatstvo. Pevač je kupio tri stana na kredit i dok u jednom živi sa suprugom Slađom, druga dva su za sinove. Stan Slađe i Đanija ima 100 kvadrata i vredan je oko 460.000 evra, dok stanovi za sinove košta po 290.000 evra.

Vera Matović nenametljivo ulaže u antikvitete i kažu da je njena vila jedna od najpozantnijih građevina. Njena vila na dedinju vredi 3,8 miliona evra.

Vera Matović
foto: Dragana Udovičić

Vila Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju vredi 2,5 miliona evra, a nedavno ju je i renovirala.

Ceca Ražnatović, izolacija, vila
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Pevač Haris Džinović uživa u velelepnoj vili od 930 kvadratnih metara, koja je koštala više od dva miliona evra, a koju je gradio pune četiri godina na Senjaku.

Haris Džinović
foto: Nikola Anđić

Jelena Karleuša uživa na Dedinju u vili koja je nekada pripadala fudbaleru Draganu Stojkoviću Piksiju. Unutar kuće postoje sauna i teretana, a i odličan sigurnosni sistem, . 2.500.000 evra.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Mile Kitić ima u vlasništvu prekrasnu vilu na Lekinom brdu, u kojem je napravio bazen u sred kuće, a sve je sređeno sa velikim ukusom, ima i teretanu, a poseduje i plac na Dušanovcu za koji se većina bori.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Nemanja Pančić, Dragana Udovičić

Goran Bregović ima nekoliko nekretnina širom bivše Jugoslavije, a samo vila na Senjaku je vrednosti 3,6 miliona evra.

Goran Bregović
foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Lepa Brena ima vili na Bežanijskoj kosi koja vredi 1,8 miliona evra

Lepa Brena, kuća, izolacija
foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Miloš Bojanić ima prelepu vilu u okolini Novog Sada koja vredi 1,5 miliona evra, a poseduje još nekoliko vrednih nekretnina, između ostalog i veliku kuću na samoj obali na Crnogorskom primorju.

Miloš Bojanić
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Dragan Kojić Keba ima vilu na Bežanijskoj kosi koja vredi 1.200.000 evra.

kuća, izolacija, Dragan Kojić Keba
foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić

kurir.rs

Bonus video:

01:17

NEDA UKRADEN NIKAD ISKERNIJA! Apelovala na OBAVEZNU VAKCINACIJU: Žrtve smo NEODGOVORNIH ljudi, imamo izbor, a ne koristimo ga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track