00:25

KARIĆ NASTAVLJA SA PROVOKACIJAMA NA RAČUN KIJE KOCKAR! Žestoka FRKA na mrežama: Imala je odnose u WC, polomila ŠOLJU!

HAOS NE JENJAVA

KARIĆ NASTAVLJA SA PROVOKACIJAMA NA RAČUN KIJE KOCKAR! Žestoka FRKA na mrežama: Imala je odnose u WC, polomila ŠOLJU! (VIDEO)

Stars -

Stefan Karić, bivši učesnik "Zadruge", vodi rat sa Kijom Kockar danima. Najpre je ponovo objavio njihove prepiske, a onda se u jednoj emisiji pojavio u majici, koju su fanovi Kockareve protumačili kao provokaciju.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Na spornoj majici nalaze se znaci koji predstavljaju s*ks u toaletu i kamera koja je precrtana. To je izgleda bio prst u oko fanovima Kockareve, pa su se obrušili na Karića, te je on morao da se obrati svojim pratiocima na Instagramu:

- Zbog čega su se ovi Kijini fanovi upalili za ovu majicu, ja ne znam o čemu se radi, jesu li se oni pronašli? Šta se dešava? Ako neko može da mi objasni, eto, bio bih vam zahvalan - govorio je Karić a potom je objavio i objašnjenje i tako potvrdio aluzije:

Stefan Karić
foto: Printskrin/Instagram

- Znaš da su se upalili radi majice zato što je ona imala s*ks sa Filipom Đukićem u Zadruzi 1 u wc-u hotela, pa njeni fanovi misle da je provokacija na njen račun tvoja majica - glasilo je jedno od objašnjenja, dok je Karić, naivno napisao: "Aha, pa sad mi je malo jasnije", da bi objavio i sledeći stori:

- Njihova "fina" Kijica nije prevarila Slobu, već Sloba nju i ona ispala žrtva i pobedila. A istina je potpuno drugačija, devojka dok je Sloba bio u Zadruzi bila sa kim je stigla... a u Zadruzi imala s*ks u wc-u, polomila šolju... Ali naš narod je pored očiju slep, glasao i dozvolio da dva puta već pobede žene koje su manipulatori.

Stefan Karić
foto: Printskrin/Instagram

Kija do sada nije odgovarala na očigledne Karićeve provokacije, a kako će se razvijati situacija, ostaje da vidimo.

Kristina Kija Kockar, Stefan Karić
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:08

KIJA PROVOCIRA U KUPAĆEM KOSTIMU! Pokazala OBLINE, a onda snimila GRUDI u krupnom kadru i rasplamsala maštu muškarcima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track