VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, PA SE UBIO, ONA JE PREŽIVELA: Srpska GLUMICA danas blista i pršti od SEKSEPILA u BIKINIJU! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

grmi

VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU, PA SE UBIO, ONA JE PREŽIVELA: Srpska GLUMICA danas blista i pršti od SEKSEPILA u BIKINIJU! (FOTO)

Stars -

Glumica Ivana Panzalović, u koju je svojevremeno pucao verenik, a potom i ubio sebe, danas hrabro korača i koristi svaki trenutak na pravi način.

Glumica je podelila fotografiju sa mora, sa egzotične destinacije, a sudeći po storijima, provodi se sjajno.

- Volim svoj život - poručila je uz sliku na kojoj u bikiniju šeta plažom.

U komentarima su joj poručili da je izuzetno zgodna, kao i da uživa u odmoru i iskoristi maksimum od svakog dana.

Podsetimo, javnost je danima pisala o tome šta se sve dešavalo u stanu na Dedinju, od toga da je bežala iz stana dok je njen verenik Srđan Cvetinović pucao, preko toga da je bacao stvari po stanu, a sve do toga da je glumica krvava išla ulicom i tražila pomoć. Nakon što je u prvoj nedelji septembra 2017. godine vodila bitku za život, posle teške operacije na mozgu, Ivana je dobila novi život. U javnosti nije želela mnogo da priča o čitavoj situaciji, ali je tada otkrila da će svake naredne godine sedmog septembra slaviti svoj drugi rođendan.

Ivana Panzalović
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:07

MILJANA DOČEKALA DA ZAGRLI DARKA LAZIĆA! Kulićeva se pojavila na NASTUPU: Ubacila mu BAKŠIŠ u MAJICU, evo kako je ON REAGOVAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track