BILA ALKOHOLIČAR, IZGUBILA DETE Bila VAMP žena 90-ih, a sad skuplja čajeve, živi u kući od blata i sve joj CRNO ISPOD NOKTIJU
Foto: Pritnscreen

okrenula se sebi

BILA ALKOHOLIČAR, IZGUBILA DETE Bila VAMP žena 90-ih, a sad skuplja čajeve, živi u kući od blata i sve joj CRNO ISPOD NOKTIJU

Stars -

Hrvatska pevačica Ivana Banfić nekada je žarila i palila jugoslovenskom scenom, iza sebe ima burnu prošlost, a danas je retko kad možemo videti u javnosti i medijima.

Deluje da je život promenila iz korena, posvetila se prirodi, sakupljanju čajeva, a kako deluje po objavama, nije strano ni da se lati motike.

Jednom prilikom je kroz osmeh otkrila da poseduje plastenik:

- Vikend sam se bogme naradila, plastenik i vrt su spremni za nove plodove. Najbolje se osećam u prirodi, kad sam u dodiru sa zemljom i imam crno ispod noktiju, crni "frenč", bez šminke, bez štikli, sva umuljana u blato...

Ivana je jedno vreme provela u Indiji, a nakon povratka ispričala je da će živeti u kućici od gline.

- Da mi je neko rekao pre 11 godina kada sam prvi puta posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj reke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore - poručila je pratiocima na Instagramu nedavno.

Život joj je u najmanju ruku bio turbulentan, a nakon razvoda i pobačaja odala se alkoholizmu od kog se i lečila. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom, Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških reči, uvreda i skandala.

Međutim, pevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila sa porokom u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak sa Krunom Ladišićem, producentom sa jedne TV stanice.

Nakon toga želela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

"Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan", rekla je jednom prilikom i dodala da bi iz tog perioda sve ponovila, ali s nekim drugim mužem.

Ivana Banfić
foto: Instagram

Ivana je bila jedna od prvih domaćih zvezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno progovorila u javnosti.

"Zbog komplikacija sam opet morala da idem na operaciju. To je bilo zaista bolno iskustvo. Definitivno više ne bih išla na nikakve zahvate, ne da mi se više. Previše sam zavolela sebe i svoje telo da bih išla da ga mučim na taj način", rekla je Ivana.

kurir.rs

Bonus video:

03:59

SEKA I RAŠA SPREMNI ZA NOVU SEZONU MAJKI I SNAJKI! Otkrili novine koje nas očekuju, takmičarkama neće biti lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track