ZAMENIK DIREKTORA BOLNICE ZA KURIR: Marina Tucaković je u jako lošem stanju, životno je ugrožena, nema ni 40 kilograma!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/RTS

borba

ZAMENIK DIREKTORA BOLNICE ZA KURIR: Marina Tucaković je u jako lošem stanju, životno je ugrožena, nema ni 40 kilograma!

Stars -

Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gde joj je pružena puna lekarska nega i nalazi se pod budnim okom lekara. Pored teške maligne bolesti sa kojom se Tucakovićeva bori već godinama, korona virus je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

Prema rečima Profesora Dr. Peđe Savića, zamenika direkora KBC Dragiša Mišović, ona je i dalje u životnoj opasnosti.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/K1

- Negde sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto - započeo je razgovor Profesor Savić.

Predrag Savic, dr Predrag Savic
foto: Printscreen/RTS

- Ona je i dalje respiratorno nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom... Na odeljenju intenzivne nege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je video... Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma - rekao nam je Dr. Predrag Savić.

Marina Tucaković
foto: Printscreen

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track