KO JE SRPSKA MADAM! Došla u Crnu Goru kao DAMA ZA NOĆ, a onda skovala pakleni plan! Udala se za ČUVENOG PEVAČA, pa postala MAKRO
Foto: Shutterstock

Iskusna

KO JE SRPSKA MADAM! Došla u Crnu Goru kao DAMA ZA NOĆ, a onda skovala pakleni plan! Udala se za ČUVENOG PEVAČA, pa postala MAKRO

Stars -

Poznata dama i supruga pevača koja se tajno bavi podvođenjem devojaka zanat je ispekla pre udaje za muzičara u Crnoj Gori, eksluzivno saznaje Kurir. U posao je uveo kontroverzni biznismen i mafijaš sa Jadrana koji je upoznao sa svojim poslovnim partnerima i bliskim prijateljima.

prostitucija
foto: Profimedia

Preko njega je, prema našim saznanjima, dobijala kontakte moćnih ljudi, ali i devojaka koje su želele da se bave najstarijim zanatom. On joj je bio glavna preporuka, pa su i dame i klijentela imali poverenje da se neće pročuti.

Inače, ona je tom čoveku sa primorja svojevremeno dovedena kao žena za jednu noć, nakon čega ju je on posavetovao da bi više zarađivala ukoliko ona bude ta koja ugovara seksualne usluge svojim prijateljicama koje to žele. Tako je i bilo!

Žena poznatog pevača odlučuje da najpre stvori porodicu kako bi u javnosti prikazala sliku smerne supruge koja brine o deci i kući, a zaprvo joj je glavni posao prostitucija i podvođenje. Kroz tu mrežu ona upoznaje i svog uzora - najpoznatiju madam u našoj zemlji koja je bliska sa čuvenim kriminalnim klanom, a i zabavljala se vođom te grupe. Njih dve postaju nerazdvojne i najbolje prijateljice.

prostitucija
foto: Profimedia

Doduše, izbegavale su da se pojavjuju zajedno kako žena muzičara ne bi izgubila kredibilitet na estradi. Zajedno su sarađivale i podvodile devojke kako u Srbiji tako i u regionu, ali i inostranstvu.

Međutim, tikva je pukla kada je pevačeva žena počela da joj radi iza leđa i da je sabotira u poslu. Nastao je haos i njih dve su se posvađale na krv i nož. Poznata žena pevača je tada odlučila da bude samostalna i u svom timu je imala nekoliko jakih devojaka. Organizavala je žurke i rođendanske proslave na kojima bi okupljala svoje prijateljice koje je posle podvodila biznismenima pod izgovorom da žele da se upoznaju sa njima zarad druženja, a kad ih upozna od njih je uzimala procenat. Neke devojke su saznale da su bile podvedene tek nakon izvesnog vremena.

Ekipa kurira

Bonus video:

03:35

ZAPLAKALA U PROGRAMU UŽIVO! Leontina SLOMLJENA zbog SMRTI Minje Subote! Ne može da ZAUSTAVI SUZE: Toliko je želeo da peva ponovo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track