VEĆ IZABRALA VENČANICU, SVE ĆE BITI GALA! Marija Kilibarda staje na LUDI KAMEN, isplivali svi detalji tajnog VENČANJA sa Vučelićem
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

uskoro će izgovoriti sudbonosno da

VEĆ IZABRALA VENČANICU, SVE ĆE BITI GALA! Marija Kilibarda staje na LUDI KAMEN, isplivali svi detalji tajnog VENČANJA sa Vučelićem

Stars -

Voditeljka Marija Kilibarda već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, a zajednički život su gotovo već započeli.

Naime, hjih dvoje su zajedno više od godinu i po dana, a kako se sada navodi svoju ljubav će uskoro krunisati brakom. Par je zakazao venčanje za 30. oktobar ove godine u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Marija Kilibarda
foto: Damir Dervišagić

Pripreme za gala venčanje su uveliko u toku, a izvor upućen u detalje organizacije, ističe da će sve biti na nivou i „sa ukusom”. Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a kako se navodi, prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan.

Međutim, s obzirom na to da su isplanirali da svaki detalj bude predivan, i trošak svadbe će biti značajan. Par se iz tog razloga dvoumio zbog epidemiološke situacije da li sada da se upuštaju u to ili da sačekaju proleće, ali su na kraju ipak prelomili i zakazali veselje, objašnjava izvor i dodaje da još strepe zbog pandemije.

Kilibarda je, inače, jednom prilikom istakla da je veoma srećna kraj svog dečka Branislava i da je sa njim provela mnogo više vremena nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Kako je ispričala, karantin ih je zbližio, bolje su se upoznali, a sada planiraju da zasnuju svoju porodicu.

Marija Kilibarda
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B/24sedam

Bonus video:

00:12

LUNA SE UTEGLA, POKAZALA ZMIJSKO TELO! Đoganijeva raspametila sve u MINIĆU, a onda priznala da ne može bez male Mije! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track