Najnovije vesti

TROŠI 2.000 € MESEČNO, IMA KOLA, ČAK I POSLUGU! Maca Diskrecija odrasla u SIROMAŠTVU, a sad od filmova za odrasle KUPILA STAN U BG
Foto: Printscreen

isplati se

TROŠI 2.000 € MESEČNO, IMA KOLA, ČAK I POSLUGU! Maca Diskrecija odrasla u SIROMAŠTVU, a sad od filmova za odrasle KUPILA STAN U BG

Stars

Maca Diskrecija nedavno se u izazovnom izdanju pojavila u "Amidžiću", u kojoj je igrajući jednu od Ognjenovih igrica rekla da je "spavala sa Acom Lukasom", ali i da je od para koje je zaradila na sajtu za odrasle pokrenula biznis u Srbiji.

Maca je registrovani fitnes instruktor, a sada je otkrila i da ima poslugu i stan u centru Beograda!

"Za život mi je mesečno potrebno oko 2.000 evra. Imam svoju poslugu, kupila sam stan u centru grada, automobil. Dosta novca zarađujem preko, ali i preko svoje firme koja nudi onlajn fitnes treninge", rekla je starleta.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Oca nije upoznala, niti je on želeo da se brine o njoj. Enesa je u emisiji "Glamur" rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnela, pa nam je Enesa ispričala više detalja te priče.

Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - objašnjava gospođa Nurkić.

Senada Nurkić, Maca Diskrecija
foto: Printscreen Instagram

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - rekla je tad Enesa.

Od malih nogu, Maca je želela da postane poznata i pevala je gde god joj se ukazala prilika. Bila je na audiciji za muzički šou „Zvezda možeš biti ti“, ali nije prošla ni u drugi krug. Prvi deo nadimka je dobila jer je „umiljata kao mačka“, a drugi jer je u intervjuu za TV Pink BiH na pitanje novinara: „Da li se neki muškarac zbog nje razveo?“ odgovorila: „Nema potrebe za tim. Diskrecija zagarantovana.“

Kasnije je potresla javnost kada je Tviteru okačila svoj cenovnik i objavila da se se bavi najstarijim zantaom.Tada se takođe pohvalila a je od hapšenja štite moćni političari. O tom događaju je izašao čak i članak u britanskom tabloidu Mirror. 2018. godine postala je učesnik rijalitija Zadruga.

Senada Nurkić, Maca Diskrecija
foto: Printscreen Instagram

kurir.rs

Bonus video:

Dragan Marinković Maca o Prvom aprilu
01:07

Dragan Marinković Maca o Prvom aprilu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja