LAĆA I FUTA ĆE DO KRAJA ISPOŠTOVATI MARININU POSLEDNJU ŽELJU: Evo kad će biti sahranjena, a samo ODABRANI će se OPROSTITI od nje
Foto: Luka Šarac Story

obavezan sertifikat o vakcinaciji u kapeli

LAĆA I FUTA ĆE DO KRAJA ISPOŠTOVATI MARININU POSLEDNJU ŽELJU: Evo kad će biti sahranjena, a samo ODABRANI će se OPROSTITI od nje

Stars -

Datum sahrane Marina Tucaković biće objavljen nakon vikenda. Sin pokojne Marine objavio je na društvenim mrežama da će njegova mama biti sahranjena iduće nedelje u krugu porodice.

"Kako bi se njene poslednje želje poštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, na nivou porodice smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krugu prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja. Koliko god da smo tužni, moramo biti pažljivi. Apelujemo na sve koji su hteli da prisustvuju sahrani da ostanu u svojim kućama, i da odaju počast Marini slušanjem njenih pesama, te da se oproste od nje intimno. Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni, Aleksandar Radulović i Milan", piše u objavi.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja