VELEOBRT! KARLEUŠA GOSPOĐI IZ PUBLIKE Zvezde Granda obećala tašnu, Ceca joj dala
Foto: Ana Paunković, Printscreen

Preokret

VELEOBRT! KARLEUŠA GOSPOĐI IZ PUBLIKE Zvezde Granda obećala tašnu, Ceca joj dala

Stars -

Jelena Karleuša je u oktobru prošle godine obećala da će gospođi Novki Vasiljević, koja redovno sedi u publici "Zvezda Granda", pokloniti novu tašnu, ali to nije učinila za vreme svog mandata u žiriju. Zato jeste nova članica Svetlana Ceca Ražnatović.

Printskrin
foto: Printscreen

Iako je malu od skandala od te emisije svake subote direktor "Granda" Saša Popović podsećao na obećanje koje je dala, ona je ipak završila svoje učeđće, a da gospođa Novka nije dobila svoj poklon. Ražnatovićeva je po svemu sudeći ispratila obećanje koje je njena ljuta suparnica dala ženi, a nije održala reč, i već u drugoj emisiji nove sezone donela elegantnu crnu tašnu sa lancima koju je uručila baka Novki, koja ju je odmah isprobala. Naravno, bila je oduševljena i zahvalna Ceci, a Marija Šerifović nije mogla da odćuti pa je prokomentarisala ovo darivanje.

Printskrin
foto: Printscreen

- Krajnje je vreme da vam se uruči ono što ste godinama mukotrpnim radom zaslužili - rekla je evrovizijska pobednica Novki. Inače, Popović je u ranijoj sezoni Karleušu često provocirao što Novki nije donela obećanu tašnu. - Jel ti, Jelena, uvek pričaš istinu - pitao je Popović Karleuši u jednoj od emisija. - Uvek pričam istinu! Znate što pričam istinu? Zato što se ne plašim nikoga - odbrusila je. Popović se nadovezao: - Tako je! Onda je moje pitanje: Kada ćeš gospođa Novki da doneseš tašnu? - insistirao je Saša. Karleuša je bila direktna: - Hoćete istinu - nikad - rekla je Jelana kroz osmeh. Međutim, Popović ju je ispravio: - Nije tačno! Obećala si, prema tome ti uvek istinu govoriš. Evo, gospođa Novka je ustala, ona čeka već godinu i nešto tašnu - otkrio je Saša. Pevačica se pravdala: - Bila je korona. Saša je bio uporan: - Ona ide, nema tašnu ima mali novčanićič, možeš nešto unutra da staviš. Kada je videla da nema kud Jelena je potvrdila: - Ajde, doneću - poručila je ona, ali nije ispunila.

Ljiljana Stanišić

Đorđe David otkrio: Ceca ume dobro da ujede, oplela je po Miliju, a sad i po Bosancu

Đorđe David kaže da mu nedostaje Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda", ali da se Ceca Ražnatović odlično uklipla. Roker ističe da muzička zvezda i te kako ume da potkači članove žirija.

Jelena Karleuša, Djordje David
foto: Printskrin

- Odlazak Jelene je napravio tu neku vrstu nostalgije, fali nam realno. Međutim, Ceca je neko ko je doneo potpuno drugu boju, različitu i veoma, veoma intrigantnu. Ona je ozbiljan igrač, pokazala je to u emisiji, tu joj jako zavidim. Ona je na keca legla u priču, ušla u zverinjak i krenula da ujeda vrlo dobro. Iz emisije u emisiju ona se otvara sve više i upada u igru.

Aleksandar Milić Mili, Đorđe David, Svetlana Cecca Ražnatović
foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

U prošloj emisiji je oplela po Miliju, u ovoj sada koju ćemo gledati oplela je po Bosancu. Uopšte ne sumnjam da će naći razlog za svakog od nas da ga dobro ispresliša i da pokaže koliko je spremna na igru. A onda slede i kontraudarci. Veoma je inspirativna i uklopila se odlično - rekao je Đorde David u lajvu na svom Instagramu.

Bonus video:

02:55

CECA BOJKOVIĆ UOČI PREMIJERE: Igrala sam majku Draganu Bjelogrliću, sada i njegovom sinu Alekseju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track